Στην αγκαλιά του "πρώην" η Νικόλ Σέρζινγκερ

08.02.2012
Τέσσερις μήνες πέρασαν από τον χωρισμό της πρώην τραγουδίστριας των "Τhe Pussycat Dolls" με τον Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton) και φαίνεται ότι οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) και ο 26χρονος οδηγός της Φόρμουλα 1, χώρισαν τον περασμένο Οκτώβριο "εξαιτίας των εξαιρετικά πιεστικών προγραμμάτων και των δύο".

Όμως, χθες το βράδυ ο φακός τους εντόπισε να περπατούν χεράκι χεράκι στους δρόμους του Λος Άντζελες ύστερα από δείπνο που είχαν απολαύσει μαζί αργά τη νύχτα.

Αν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς ότι η επανασύνδεση αυτή έγινε τώρα, με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μόλις μια ανάσα μακριά, τότε μόνο "εορταστική" θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει.

Μερικοί κακόβουλοι θα μπορούσαν να πουν ότι αυτή η "επιστροφή στα γνωστά λημέρια" μόνο τυχαία δεν είναι καθώς έρχεται αμέσως μετά την έξοδο στην οποία οδηγήθηκε με το ζόρι η 33χρονη Νικόλ από το αμερικανικό X Factor.

Τα πράγματα στα επαγγελματικά της άλλαξαν, χρειάστηκε έναν ώμο να κλάψει, και –όπως και να το κάνουμε- ένας γνώριμος ώμος πλησιάζεται πιο… φυσικά!

Ας μη βιαστούμε, όμως, να βγάλουμε –άσχημα- συμπεράσματα, καθώς η αλήθεια είναι ότι η Σέρζινγκερ ουδέποτε είχε υποστηρίξει ότι η ιστορία της με τον Χάμιλτον είχε λήξει οριστικά.

Αντίθετα, τον πρώτο καιρό του χωρισμού της είχε παραδεχτεί ότι ακόμη είχε αισθήματα για εκείνον. Τέσσερα χρόνια σχέση δεν θα μπορούσαν να σβηστούν έτσι απλά… Όπως και δεν σβήστηκαν τελικά…

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε τη Νικόλ στην επιτυχία της "Right there" με τον 50 Cent.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα