Τι συμβαίνει με τον γάμο της Χρηστίδου;

08.02.2012
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου και του οδωρή Μαραντίνη να περνάει κρίση! Απίστευτο; Λένε, οι φήμες, ότι η καθημερινότητα έφερε τα προβλήματα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη να περνάει κρίση! Απίστευτο; Λένε, οι φήμες, ότι η καθημερινότητα έφερε τα προβλήματα, ενώ για του... λόγου το αληθές, αναφέρονταν σε κάποιες αόριστες δηλώσεις της Σίσσυς για τις μικρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα ζευγάρια μέσα στο γάμο.

Μάλιστα, έρχεται το Hello κι εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαιώνει τις φήμες περί κρίσης, με τη διαφορά ότι αναφέρεται σε μία κρίση που ήρθε και πέρασε. Και διαβάζοντας εσύ όλα αυτά έρχεσαι κι αναρωτιέσαι: όντως έχει πρόβλημα ο γάμος της Σίσσυς; Και πώς γίνεται να έχει από τη στιγμή, που κάθε (μα κάθε) πρωί η παρουσιάστρια θα μιλάει πότε για τον σύζυγο της και πότε για το παιδί της, σε σημείο μάλιστα εκνευριστικό.

Κι εκνευρισμένη είναι και η ίδια με τα όσα κυκλοφορούν , η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι όλα αυτά είναι... «άρες μάρες κουκουνάρες». Μάλιστα, η Σίσσυ είναι στεναχωρημένη και με τον τρόπο που βγήκαν και κυκλοφόρησαν αυτές, χωρίς πρώτα να την πάρουν ένα τηλέφωνο και να τη ρωτήσουν, αν όντως ισχύουν τα σενάρια. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι μόνο... σενάρια επιστημονικής φαντασίας!