Ζέτα - Χατζηγιάννης: Γλίτωσαν από τον «ιστό» γυναίκας - αράχνης!

08.02.2012
Λαμπάδα ίσα με το μπόι τους πρέπει να ανάψουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι οποίοι στο τσακ γλίτωσαν από τον «ιστό» που τους είχε στήσει η «γυναίκα-αράχνη». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso

Λαμπάδα ίσα με το μπόι τους πρέπει να ανάψουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι οποίοι στο τσακ γλίτωσαν από τον «ιστό» που τους είχε στήσει η «γυναίκα-αράχνη». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κοκκινομάλλα καλλονή, η οποία έστησε μία απίστευτη κομπίνα, εξαπατώντας «επώνυμα» και πλούσια θύματα, παίρνοντας τους ακόμη και τις οικονομίες μίας ζωής, είχε πλησιάσει και το διάσημο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε προσπαθήσει να τους πουλήσει μια πολυτελή παραθαλάσσια κατοικία, που όμως ήταν «φάντασμα»! Μάλιστα η 38χρονη δικηγόρος, φρόντιζε να διαρρέει στον κύκλο και στα άλλα υποψήφια θύματα της, πως στο πελατολόγιο της ανήκε και ο Χατζηγιάννης, ώστε να λειτουργήσει ως «κράχτης» για περισσότερα θύματα.

Τελικά όμως δεν κατάφερε να πείσει τον τραγουδιστή, αφού εκείνος υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν η «γυναίκα-αράχνη» του ζήτησε να καταβάλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την αγορά της εν λόγω κατοικίας. Πάντως, φαίνεται ότι ο Χατζηγιάννης δεν ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που είχε πλησιάσει, αφού φέρεται ότι παραλίγο θύμα της ήταν κι άλλος διάσημος συνάδελφος του.