Ο άντρας που έκανε την Μπούλοκ να γελάσει ξανά

08.02.2012
Δύο χρόνια πέρασαν από τον επεισοδιακό χωρισμό της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και του Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για εκείνη να γυρίσει σελίδα…

Μετά το διαζύγιό της, τον Μάρτιο του 2010, το μόνο αρσενικό που υπήρχε στη ζωή της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) ήταν ο γιός της, Λούις.

Οι κακές γλώσσες, βέβαια, την ήθελαν να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλοτε συμπρωταγωνιστή της, Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) –γεγονός που και οι δύο διέψευδαν υποστηρίζοντας ότι είναι απλά δύο καλοί φίλοι- αλλά φαίνεται ότι άλλος είναι ο… τυχερός.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν τη 47χρονη ηθοποιό να κάνει συχνή και… ύποπτη παρέα με τον παραγωγό Τζόναθον Κόμακ Μάρτιν (Jonathon Komack Martin), ο οποίος παρεμπιπτόντως τυγχάνει και φίλος του Ρέινολντς.

Σάντρα και ο Τζόναθον είναι πολύ καλοί φίλοι", υποστηρίζουν πηγές της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού "ΟΚ" αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν πολλά χρόνια πριν και η σχέση τους ήταν πάντα πολύ ζεστή.

"Τον τελευταίο καιρό περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Πηγαίνουν σε πάρτι… περνάνε καλά", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας πόσο προστατευτικός είναι ο παραγωγός απέναντι στη Σάντρα.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των δικών της ανθρώπων, κανείς δεν κατάφερε να της… πάρει κουβέντα. "Δεδομένων των όσων έχει περάσει, βέβαια, είναι λογικό να μη θέλει να ανοιχτεί", δικαιολογούν οι φίλοι τη στάση της Μπούλοκ η οποία είχε πάθει μεγάλο σοκ όταν αποκαλύφθηκε η διπλή ζωή του μέχρι τότε λατρεμένου της συζύγου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την ταινία "Αλλάζουμε;" Όπου συνεργάστηκαν ο Ρέινολντς με τον Κόμακ Μάρτιν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα