Μυστήριο γύρω από τη συνεργασία Λάτσιου - ΑΝΤ1!

08.02.2012
Μία έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει από το πρωί της Τετάρτης και αφορά τον Γιάννη Λάτσιο και τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Κάποια δημοσιεύματα θέλουν το κανάλι να είναι έντονα δυσαρεστημένο από τον διευθυντή προγράμματος

Μία έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει από το πρωί της Τετάρτης και αφορά τον Γιάννη Λάτσιο και τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Κάποια δημοσιεύματα θέλουν το κανάλι να είναι έντονα δυσαρεστημένο από τον διευθυντή προγράμματος σε ο, τι έχει να κάνει με τις φετινές επιλογές του, οι οποίες δεν του έχουν βγει. Και για το λόγο αυτό, λένε, οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν μπει στον... πάγο!

Και για του λόγου το αληθές, επιμένουν τα δημοσιεύματα, ο Λάτσιος κάνει χρήση της καλοκαιρινής του άδειας, μιας και το κλίμα πάρα είναι τεταμένο. Ο ΑΝΤ1 από την πλευρά του επιβεβαιώνει ότι ο Λάτσιος είναι σε άδεια, αλλά διαψεύδει τα περί κρίσης και προβλήματος στη συνεργασία τους. Ο Λάτσιος από την άλλη τηρεί σιγή ιχθύος με τα δημοσιεύματα να επιμένουν.... Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα, οπότε και τελειώνει η άδεια του.