Γκουίνεθ Πάλτροου: Έχω φάει χοντρό κέρατο!

02.02.2012
Άκρως αποκαλυπτική υπήρξε σε πρόσφατη συνέντευξη η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία ανοίχτηκε σχετικά με παλιές ερωτικές σκοτούρες…

Μιλώντας στο περιοδικό "Harper’s Bazaar" του Μαρτίου, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή στη ζωή της είχε έναν σύντροφο που την απατούσε "διαρκώς".

Η 39χρονη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία 9 χρόνια είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Coldplay", Κρις Μάρτιν (Chris Martin) θυμήθηκε μια όχι και τόσο υγιή σχέση που είχε στα 20κάτι χρόνια της.

"Είχα έναν γκόμενο που με απατούσε συνέχεια. Ήμουν αρκετά αφελής", ομολόγησε η Γκουίνεθ συμπληρώνοντας ότι "έχαβε" τα ψέματά του, παρά το γεγονός ότι βαθιά μέσα της γνώριζε πολύ καλά τι συνέβαινε.

Τώρα αν θυμηθούμε ότι την εποχή στην οποία αναφέρεται, η Πάλτροου είχε δύο πολύ γνωστές και διάσημες σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) από το 1994 μέχρι το 1997 και με τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) τα επόμενα τρία χρόνια, τότε δεν μπορεί… μια υπόθεση θα την κάνουμε!

Κατά τα άλλα, η Γκουίνεθ, μητέρα δύο παιδιών σήμερα, μιλά και για μια σημαντική ερωτική συμβουλή που έδωσε πρόσφατα σε μια φίλη της –χωρίς να αναφέρει ποια.

"Εκείνη είναι ηθοποιός και σε σχέση με έναν πολύ διάσημο συνάδελφό της. Της είπα, λοιπόν, ότι παρόλο που δεν είναι πολύ φεμινιστικό, πρέπει να μάθει να συμβιβάζεται. Και αν αυτό που θέλει είναι οικογένεια, τότε θα πρέπει να γίνει σύζυγος, πράγμα που είναι βασικό σημείο της εξίσωσης", υποστηρίζει η Γκουίνεθ τονίζοντας ότι δίνει συμβουλές βασισμένη στην εμπειρία –και τα θετικά αποτελέσματα- της δικής της οικογένειας.

"Εγώ θέλω να διατηρήσω τον γάμο και την οικογένειά μου, γι' αυτό πρέπει να είμαι στο σπίτι όταν ο άντρας μου γυρίζει", υπογραμμίζει η Πάλτροου αποκαλύπτοντας έτσι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, όπου όπως έχει παραδεχτεί παλιότερα και η ίδια, τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα...

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το τραγούδι "Viva la vida", μία από τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες του Κρις Μάρτιν και των Coldplay.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα