Στα μαχαίρια Σκορδά - Χρουσαλά!

02.02.2012
Στις αρχές της εβδομάδας η Μαριεττα Χρουσαλά ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι βλέπει την εκπομπή τους, ότι συμπαθεί περισσότερο τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου,

Στις αρχές της εβδομάδας η Μαριεττα Χρουσαλά ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι βλέπει την εκπομπή τους, ότι συμπαθεί περισσότερο τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ πέρυσι την είχαν καλέσει στο Πρωινό mou και είχε αρνηθεί να πάει. «Βαριά» η χυλόπιτα της Χρουσαλά σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα και να που μόνο τυχαία δεν είναι.

Χρουσαλά και Σκορδά υπήρξαν φίλες και μάλιστα κολλητές από την εποχή που δούλευαν στο Alter. Μάλιστα, στο γάμο της Μαριέττας η Φαίη ήταν στις φίλες που έντυσαν τη νύφη. Ένα μήνα μετά, η Σκορδά παντρεύτηκε με τον Λιάγκα, αλλά η Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας δεν πήγαν και τότε είχαμε πιστέψει πώς μετά το σάλο με το γαμήλιο πάρτι στο Αβέρωφ το ζευγάρι ήτο στο μάτι του κυκλώνα και απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις.

Έκτοτε, δεν ακούσαμε ξανά για τη φιλία των δύο κοριτσιών και η αλήθεια μήτε που μας απασχόλησε. Μέχρι που η Χρουσαλά αποκάλυψε δημοσίως για την «χυλόπιτα» της στους ΣκορδαΛιαγκέους. Κι έρχεται η «Πρωινή Μελέτη» και ρίχνει άπλετο φως στο παρασκήνιο της κόντρας τους, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο πάλαι ποτέ κολλητές είναι πλέον στα... μαχαίρια!

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν λίγο μετά από το γάμο της Μαριέττας, όταν η ίδια και η νέα της οικογένεια δέχονταν έντονη κριτική και «πυρά» από τα Μέσα για το περίφημο πάρτι στο Θωρηκτό Αβέρωφ, που είχε προκαλέσει το αίσθημα της κοινής γνώμης. Η Χρουσαλά θεώρησε ότι η Φαίη δεν της στάθηκε τις δύσκολες αυτές στιγμές, ενώ κάποια σχόλια που είχαν ακουστεί τόσο στην εκπομπή της Σκορδά, όσο και από τον Λιάγκα την έκαναν να μη θέλει να τους ξαναδεί.

Έτσι τα κολλητηλίκια πήγαν περίπατο και πλέον ανάμεσα τους υπάρχει μία παγωμάρα. Γι αυτό και αρνήθηκε την πρόσκληση για την εκπομπή τους.