Παντρεύτηκαν κρυφά Παρθένης - Θάνου

02.02.2012
Την έφεραν σε όλους ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου. Το ζευγάρι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, μάς έπιασε στον ύπνο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό... Παντρεύτηκαν!!!! Ω ναι. Πριν καλά καλά

Την έφεραν σε όλους ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου. Το ζευγάρι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, μάς έπιασε στον ύπνο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό... Παντρεύτηκαν!!!! Ω ναι. Πριν καλά καλά συνέλθουμε από το σοκ ότι είναι μαζί και δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους, τώρα μαθαίνουμε ότι έκαναν το μεγάλο βήμα.

Γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο και Παρθένης με Θάνου φαίνεται ότι είναι υπέρμαχοι της άποψης τούτη. Έτσι, την Τετάρτη το απόγευμα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Γλυφάδας. Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρες δύο φίλες του ζευγαριού.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Κόκκορης στο «Πρωινό mou», αφού ήταν εκείνος που τους πάντρεψε. το ζευγάρι. Πάντως, ένα έχουμε να πούμε: η περίπτωση τους επιβεβαιώνει περίτρανα πώς αν θέλεις να κάνεις κάτι και να μην το μάθουν, μπορείς!