Μπραντ Πιτ: Τα παιδιά μου θα ντρέπονται για μένα

02.02.2012
Κάνοντας την αυτοκριτική του, ο διάσημος ηθοποιός προβλέπει ότι θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν τα παιδιά του αρχίσουν να διαβάζουν για παλιές του ιστορίες…

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η σύντροφός του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αποτελούν πια "παράδειγμα οικογενειαρχών" και μεγαλώνουν οι ίδιοι τα έξι παιδιά τους –τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα.

Ωστόσο, η ζωή τους δεν ήταν πάντα τόσο… οικογενειακή. Και οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ υπήρξαν "άτακτοι νέοι" με γάμους και πολλά σκοτεινά σημεία στο παρελθόν τους.

Μάλιστα πρόσφατα ο 48χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον καιρό που το μόνο που έκανε είναι να καπνίζει μαριχουάνα και να μη σηκώνεται από τον καναπέ.

"Όταν μεγαλώσουν και οι φίλοι τους αρχίσουν να τους λένε ιστορίες για εμάς, βλέπω μεγάλες αντιδράσεις", προέβλεψε ο Μπραντ Πιτ εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ανησυχίες του για το αν περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του, ή αν τους δίνει αρκετές ευκαιρίες, ή αν τα μεγαλώνει με τον σωστό τρόπο.

Πάντως, ο διάσημος ηθοποιός που φέτος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Moneyball" είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό –για να το πούμε ευγενικά- με τον οποίο απαντά σε ερωτήσεις.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μπήκε σε μεγάλους μπελάδες όταν δήλωσε –ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι "προσποιούνταν στον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). Φυσικά, ανακάλεσε, αλλά το κακό είχε γίνει…

Τώρα πάλι, σε μια άλλη συνέντευξη, είπε και κάτι άλλο που άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

"Δίνω στα παιδιά Coca Cola για πρωινό", ομολόγησε ο Μπραντ Πιτ και πριν προλάβουν να πάθουν εγκεφαλικό όσοι το διαβάσουν εξηγεί, ότι με την Άντζι χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο ως… "τυράκι" κάθε φορά που ΠΡΕΠΕΙ να σηκώσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από το κρεβάτι πολύ πρωί και εκείνα δεν αντιδρούν όπως πρέπει.

Ο φιλελεύθερος τρόπος με τον οποίο το διάσημο ζευγάρι μεγαλώνει τα παιδιά του είναι πολύ γνωστός, ωστόσο το συγκεκριμένο σχόλιο αναμένεται να έχει… συνέχεια.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Moneyball".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα