Βρήκε νέο έρωτα η Παπαρίζου; Τι απαντά...

28.11.2011
Νέο έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία χρεώνει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στην Έλενα Παπαρίζου! Σύμφωνα με αυτό, η Έλενα εδώ και λίγο καιρό κάνει στενή παρέα με επιχειρηματία (συγκεκριμένα είναι ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος που αναλαμβάνει μεγάλα έργα)

Νέο έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία χρεώνει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στην Έλενα Παπαρίζου! Σύμφωνα με αυτό, η Έλενα εδώ και λίγο καιρό κάνει στενή παρέα με επιχειρηματία (συγκεκριμένα είναι ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος που αναλαμβάνει μεγάλα έργα) και μάλιστα δημοσιεύουν φωτογραφίες της με τον γοητευτικό κύριο, ο οποίος τη συνόδευσε σε ινστιτούτο ομορφιάς των νοτίων προαστίων.

Στην παρέα τους ήταν και μία φίλη της Παπαρίζου, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα όλο νόημα βλέμματα ανάμεσα στην αοιδό και τον επιχειρηματία έδιναν κι έπαιρναν. Μετά το ινστιτούτο, η παρέα κατευθύνθηκε στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος λίγο μετά πετάχτηκε σε κοντινή ταβέρνα, όπου αγόρασε τα πιτόγυρα, τα κοκορέτσια, τα αναψυκτικά, να πάνε οι θερμίδες κάτω.

Κι εκεί που πήραμε την χαρά ότι σιγά σιγά θα αποκαταστήσουμε again το κορίτσι μας, βγαίνει εκείνο, σχεδόν έξαλλο και διαψεύδει τα πάντα. Ποιος επιχειρηματίας, ποιος έρωτας, ποια Βίσση; Δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά, ενώ να έβλεπες αντίδραση της όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το επίμαχο δημοσίευμα. «Όχι, παιδιά σας παρακαλώ μην μου το κάνετε αυτό. Δεν ισχύει. Όταν κάνω σχέση, θα το πω».

Τι να πιστέψουμε τώρα; Ε;