Το νέο... παιχνιδάκι της Πάρις Χίλτον

28.11.2011
Ακριβά γούστα έχει η 30χρονη κοσμική κληρονόμος και όταν δει κάτι που της αρέσει δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά. Απλά το αγοράζει.


Ακριβά γούστα έχει η 30χρονη κοσμική κληρονόμος και όταν δει κάτι που της αρέσει δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά. Απλά το αγοράζει.

Αυτή τη φορά, της "γυάλισε" ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο και αμέσως το πρόσθεσε στο… καραβάνι της αφού ήδη έχει ένα Range Rover, δύο Bentley, μία Lexus and και ένα υβριδικό Ford Escalade SUV.

Μία μέρα μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) "μπήκε στην αντιπροσωπία της Ferrari στο Λος Άντζελες και οι υπάλληλοι έτριβαν τα χέρια τους", σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η Πάρις επέλεξε μία κατακόκκινη Ferrari, μοντέλο της σειράς 2012 California Spyder, πλήρωσε το αντίτιμο των $280.000 (σχεδόν €210.000) και έφυγε από το μαγαζί.

Το αυτοκίνητο έφτασε λίγο αργότερα στο σπίτι της και εκείνη το παρέλαβε, πήρε την αδελφή της, Νίκι (Nickie) και βγήκαν μαζί για μια βολτίτσα –φυσικά για ψώνια.

Κατά τα άλλα, η Πάρις, λέγεται ότι πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μάουι, μαζί με τον νέο της φημολογούμενο αγαπημένο, τον Ολλανδό DJ, Αφροτζάκ (Afrojack).

Το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει το τζετ σκι και τη θάλασσα γενικότερα ενώ φαινόταν ιδιαίτερα "απορροφημένοι ο ένας από τον άλλο".

Παρότι ο εκπρόσωπος της Χίλτον υποστηρίζει ότι οι δυο τους είναι απλά φίλοι, οι κακές γλώσσες άλλα λένε… Ο καιρός θα δείξει!

Ζωή Κίττα