Χαρείτε: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο Ζέτα - Χατζηγιάννης!

16.11.2011
Να δεις που στο τέλος η ιστορία με τον περίφημο γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα καταντήσει σαν τον μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και το λύκο. Από τις πολλές φορές, στο τέλος

Να δεις που στο τέλος η ιστορία με τον περίφημο γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα καταντήσει σαν τον μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και το λύκο. Από τις πολλές φορές, στο τέλος που πήγε ο λύκος στο κοπάδι κανείς δεν πίστεψε τον βοσκό.

Έτσι και με το υπέρλαμπρο ζεύγος. Θα παντρευτούν στο τέλος και κανείς δεν θα τους πιστεύει. Θα τους δουν με νυφικό και tuxedo και θα λένε ότι ντύθηκαν για αποκριάτικο πάρτι! Αλλά μέχρι να δούμε την κατάληξη, εσύ μπορείς να χαρείς (γι ακόμη μία φορά). Γιατί ναι, Ζέτα και Μιχάλης παντρεύονται κι αν πιστέψουμε τα όσα ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» πιο επίσημα δεν γίνεται.

Κι αυτό, διότι το ζεύγος έχει ορίσει όχι μόνο τόπο, αλλά και ημερομηνία για το μεγάλο event και (δικαίως) τον γάμο της χρονιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γάμος θα γίνει το τελευταίο σαββατοκύριακο του ερχόμενου Σεπτέμβρη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα. Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ιερέας της εκκλησίας, πάτερ-Γεώργιος! Κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε ότι... ναι θα επιτέλους θα δούμε την Ζέτα νύφη!

Γιατί μεταξύ μας, τόσα χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο και τώρα με τον Χατζηγιάννη και τα δημοσιεύματα ότι όλο παντρεύεται και δεν παντρεύεται, έχει περάσει στη συνείδηση μας (χωρίς να το θέλει) ως... κυρία Κοκοβίκου!