Η Άνιστον τα πίνει με την πρώην του Θερού

16.11.2011
Αυτό θα πει… "πολιτισμός". Η νυν και η πρώην να βγαίνουν έξω παρεούλα. Εύγε!


Αυτό θα πει… "πολιτισμός". Η νυν και η πρώην να βγαίνουν έξω παρεούλα. Εύγε στα κορίτσια!

Ύστερα από αρκετές αποτυχημένες σχέσεις που έκανε μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2005, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) φαίνεται ότι βρήκε το "λιμάνι" της στο πρόσωπο του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Μάλιστα, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες τους θέλουν να έχουν ήδη υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει σήμερα το "Cover Media" η ευτυχία της Τζεν σκιαζόταν από μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια που αφορούσε στην πρώην σύντροφο του καλού της και σε μια βασική εκκρεμότητα που είχαν μεταξύ τους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Θερού, η Άνιστον χαρακτηρίστηκε ως "αντροχωρίστρα" που μπήκε ανάμεσα σε εκείνον και την επί χρόνια σύντροφό του, Χάιντι Μπίβενς (Heidi Bivens).

Η Τζένιφερ, με έντονη την αντίστοιχη προσωπική της εμπειρία στην περίπτωση της γνωριμίας του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρνήθηκε τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας με πάθος ότι η δική τους σχέση ξεκίνησε ΑΦΟΥ ο Τζάστιν είχε χωρίσει με τη Χάιντι.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Grazia" η Άνιστον είχε μια πολύ έντονη –συναισθηματικά- συνάντηση με την Μπίβενς την περασμένη εβδομάδα, όπου της μετέφερε ακριβώς αυτό. Ότι δηλαδή δεν υπήρξε ποτέ η "άλλη γυναίκα".

"Η Τζεν συμπαθούσε ανέκαθεν τη Χάιντι, κυρίως γιατί είχε μάθει από τον Τζάστιν πόσο την είχε στιγματίσει ο χωρισμός τους", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, συμπληρώνοντας ότι η συνάντηση των δύο γυναικών έγινε στις 6 Νοεμβρίου στο "Mercer Hotel".

"Πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, η Τζεν είπε στη Χάιντι ότι ξέρει ακριβώς πως αισθάνεται ενώ τη διαβεβαίωσε με το χέρι στην καρδιά ότι δεν θα έκλεβε ποτέ τον άντρα μιας άλλης γυναίκας", δημοσιεύει το "Grazia" προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή, η 35χρονη σχεδιάστρια κοστουμιών δάκρυσε, μην μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά της.

Όσο για τα γεγονότα; Η Χάιντι και ο Τζάστιν ήταν μαζί για 14 χρόνια πριν χωρίσουν την άνοιξη του 2011. Ο Θερού και η Άνιστον γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Wonderlast" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) το περασμένο φθινόπωρο, αλλά δεν έγιναν ζευγάρι μέχρι τον φετινό Μάιο. Έστω…

Πάντως, όπως ξεκαθάρισε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον, οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται και να είναι ήδη "έγκυοι", δεν αληθεύουν. Τουλάχιστον όχι ακόμη…

Ζωή Κίττα