Τζορτζ Κλούνεϊ: Είμαι ανυπόφορος

16.11.2011
Οι γυναίκες του 50χρονου γόη του Χόλιγουντ βρέθηκαν τυχαία στην ίδια κοινωνική εκδήλωση χθες το βράδυ και εκείνος αποκάλυψε τον βασικό λόγο για τον οποίο είναι ακόμη ανύπαντρος.


Οι γυναίκες του 50χρονου γόη του Χόλιγουντ βρέθηκαν τυχαία στην ίδια κοινωνική εκδήλωση χθες το βράδυ και εκείνος αποκάλυψε τον βασικό λόγο για τον οποίο είναι ακόμη ανύπαντρος.

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) και η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) ή αλλιώς η "πρώην" και η "νυν" του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) παραβρέθηκαν αμφότερες στην φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ του "Beauty Book For Brain Cancer" που πραγματοποιήθηκε χθες στο Χόλιγουντ αλλά δεν υπήρξε στιγμή έντασης ανάμεσά τους.

Εξάλλου, η 33χρονη ιταλίδα παρουσιάστρια, η οποία χώρισε από τον Κλούνεϊ το Ιούνιο υποστηρίζοντας τελικά ότι η σχέση τους ήταν... πατρική, συνοδευόταν από το νέο της αμόρε, τον ηθοποιό Μέικαντ Μπρουκς (Mehcad Brooks).

Από την άλλη πλευρά, η Στέισι περπάτησε μόνη στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό ήταν η εξαίρεση στον κανόνα που τη θέλει διαρκώς στο πλευρό του αγαπημένου της από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η σχέση τους.

Παρόλο που οι δυο τους δείχνουν εξαιρετικά ερωτευμένοι όπου βρεθούν, η Κίμπλερ ξέρει καλά πως υπάρχουν μερικές λέξεις, εκφράσεις και έννοιες που είναι απόλυτα απαγορευμένες για τα αυτιά του καλού της.

Έτσι, ανεξάρτητα από αυτό που μπορεί να νιώθει μέσα της, η Στέισι ξέρει ότι οι λέξεις "γάμος", "παιδιά" και "οικογένεια" είναι "μη τζιζ" γύρω από τον αμετανόητο εργένη σύντροφό της.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπήρξε παντρεμένος από το 1989 μέχρι το 1993 με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam) και από τότε φαίνεται ότι το έχει "κλείσει το μαγαζί".

"Τον προσπάθησα τον γάμο, αλλά δεν λειτούργησε. Είχα και μακροχρόνιες σχέσεις με γυναίκες αλλά στο τέλος βαριούνται με τόσο πολύ που δουλεύω. Αν ήμουν εγώ σύντροφός μου, ούτε εγώ θα με άντεχα για πολύ", ισχυρίστηκε ο Κλούνεϊ, αποκαλύπτοντας τελικά ο ίδιος το γιατί δεν είναι άντρας για γάμο…

Ζωή Κίττα