Πρόταση γάμου για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

16.11.2011
Χαρμόσυνα τα νέα για την 29χρονη τραγουδίστρια που όπως φαίνεται βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πολυπόθητη ερώτηση…


Χαρμόσυνα τα νέα για την 29χρονη τραγουδίστρια που όπως φαίνεται βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πολυπόθητη "ερώτηση-πρόταση"…

Όπως μεταδίδει σήμερα το "Media Cover" ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) τον ερχόμενο μήνα.

Η Σπίαρς και ο ατζέντης αγαπημένος της είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και οι φήμες για γάμο τους έρχονται στο προσκήνιο συχνά πυκνά με την πιο πρόσφατη να θέλει τον Τράγουικ να έχει διαλέξει ήδη το δαχτυλίδι, από τον Σεπτέμβριο.

Οι πληροφορίες θέλουν την Μπρίτνεϊ και τον Τζέισον να εστιάζουν στο μέλλον τους αμέσως μόλις τελειώσει η περιοδεία της με τίτλο "Femme Fatale", που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

"Η Μπρίτνεϊ και ο Τζέισον συζητούν για τον γάμο διαρκώς. Είναι πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους και ο Τζέισον λατρεύει τους δύο γιους της", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline.com προσθέτοντας ότι ο Τράγουικ σκοπεύει να πάρει την αγαπημένη του σε ένα ταξίδι μόλις τελειώσει η περιοδεία όπου θα "ρίξει" και την ερώτηση

Κατά τα άλλα, εκτός από τα αγόρια της Μπρίτνεϊ φαίνεται ότι ο γαμπρός έχει έρθει πολύ κοντά και στους γονείς της αγαπημένης του. Μάλιστα ο πατέρας της Σπίαρς, Τζέιμι (Jamie) ο οποίος διαχειρίζεται την περιουσία της κόρης του από το 2008 που εκείνη κατάρρευσε με νευρικό κλονισμό, λέγεται ότι θα "παραδώσει" την ευθύνη μόλις η Μπρίτνεϊ παντρευτεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει φορέσει την κουλούρα άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Το 2004 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το σχολείο Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) στο Λας Βέγκας, αλλά ο γάμος αυτός ακυρώθηκε ύστερα από μόλις 55 ώρες.

Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2004 παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Jason Alexander), από τον οποίο και χώρισε τον Αύγουστο του 2006. Μαζί έχουν δύο γιους. Τον 6χρονο Σον Πρέστον (Sean Preston) που αύριο γίνεται έξι και τον 5χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James).

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην επιτυχία της "Till the world ends".

Ζωή Κίττα