Ο παραπονιάρης Βοσκόπουλος επιστρέφει: "Δεν με αγαπάτε"

31.10.2011
Όλοι ξέρουμε τι έχει τραβήξει ο Τόλης Βοσκόπουλος τα τελευταία χρόνια με τα οικονομικά του προβλήματα και τα χρέη του και πλέον εδώ και πολύ καιρό αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι να κάνει δηλώσεις, τώρα

Όλοι ξέρουμε τι έχει τραβήξει ο Τόλης Βοσκόπουλος τα τελευταία χρόνια με τα οικονομικά του προβλήματα και τα χρέη του και πλέον εδώ και πολύ καιρό αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι να κάνει δηλώσεις, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να ανοίξει ξανά το στοματάκι του και να μιλήσει, λακωνικά μεν αλλά τουλάχιστον μίλησε.

"Εδώ ήμουν, εδώ είμαι και εδώ θα είμαι", δήλωσε στην κάμερα του Star ο Βοσκόπουλος, που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το νυχτερινό κέντρο που διασκέδασε.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και γι’ αυτό η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: "Τι να πω εγώ; Δεν τον ξέρετε; Δεν χρειάζεται να του πώ εγώ τίποτα. Ξέρει πολλά" , δήλωσε ο Τόλης. Καλά ντε μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος!

Στη συνέχεια, ο Τόλης που δεν του παίρνεις κουβέντα με τίποτα όπως φαίνεται, ρωτήθηκε αν του έλειψε η νυχτερινή ζωή της Αθήνας και ενώ προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει 2 φορές την Τρίτη και ότνα έφτασα πια ο κόμπος στο κτένι απάντησε: "Τώρα εσύ γιατί με ρωτάς αυτά τα πράγματα; Μήπως με αγαπήσατε ξαφνικά;" είπε ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος. "Πάντα σας αγαπούσαμε", απάντησε ο δημοσιογράφος που μεγάλωσε με τα τραγούδια του. "Λέτε ψέματα. Είστε ψεύτες. Δεν με αγαπάτε. Θα σου πω άλλη φορά τι εννοώ", είπε ο τραγουδιστής που καμία όρεξη δεν δείχνει να έχει για ψιλή κουβεντούλα και δηλωσίες αφού το όλο θέμα με τα οικονομικά του, του έχει αλλάξει τη διάθεση.

Το θέμα του Βοσκόπουλο δεν άφησε ασυγκίνητο τις πρωινές εκπομπές που του έλειψε όπως φαίνεται ο Τόλης και έσπευσαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του "Μάλλον δεν πρέπει να ήταν και πολύ κεφάτος", σχολίασε το πάνελ της Πρωινής Μελέτης.

"Ο Τόλης Βοσκόπουλος γαλουχήθηκε και μεγαλούργησε σε μια εποχή που δεν υπήρχε τηλεόραση. Η τηλεόραση λοιπόν κάνει δύο πράγματα: Πρώτον κάποιες φορές λειτουργεί ανθρωποφαγικά και δεύτερον απομυθοποιεί τα είδωλα Παλιότερα λοιπόν, γύρω από το όνομά του υπήρχε ένας μύθος. Τώρα, του έτυχε πρώτον το θέμα με την κόρη του, δεύτερον το θέμα με την σύζυγό του, με την οποία έλεγαν εάν χωρίζει ή δεν χωρίζει και τρίτον η ιστορία με τα χρήματα. Ετσι, αισθάνεται ότι δεν τον πήγε καλά ο Τύπος. Εχει βιώσει την απόλυτη αγάπη του κόσμου. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Ελληνας λατρεύει να βλέπει το είδωλό του που το έχει ψηλά να κατακρημνίζεται", δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό mou.

"Λατρεμένος Τόλης. Εμείς σε αγαπάμε. Ο δημοσιογράφος ήταν πάρα πολύ ευγενικός πάντως. Προφανώς η διαχείριση των media είναι κάτι άλλο που τον έχει πληγώσει και του έχει μείνει μέσα του", σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου από το πρωινό του Αντ1, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε την αποκάλυψη αφού όπως είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν το πρόσωπο από το οποίο πήρε την πρώτη του συνέντευξη!

Είδες βρε Τόλη πόσο σε αγαπάν τα παιδιά, έλα σώπα τώρα...

Ελένη Αναστασάκη