Αθερίδης: "Δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη"

31.10.2011
Αν έχεις πάρει πολύ σοβαρά τη φράση"ηθοποιός σημαίνει φως" τότε να σε πληροφορήσουμε ότι οι ηθοποιοί υποφέρουν

Αν έχεις πάρει πολύ σοβαρά τη φράση"ηθοποιός σημαίνει φως" τότε να σε πληροφορήσουμε ότι οι ηθοποιοί υποφέρουν και εκείνοι από την οικονομική κρίση αλλά ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια τόσο δύσκολη εποχή κάνει το σταυρό του που έχει όχι μία αλλά δύο δουλειές στο θέατρο και ην τηλεόραση.

"Βέβαια! Μιλάνε όλοι για την ανεργία, την χειρότερη οικονομική μάστιγα που υπάρχει, αλλά με τα οικονομικά μεγέθη της εποχής, το να δουλεύεις δεν έχει μεγάλη διαφορά από το να μην δουλεύεις. Ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται αισθάνεται κοινωνικά άχρηστος. Όταν ο ένας στους τρεις σήμερα δεν έχει δουλειά, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Προσωπικά δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη!", δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό "ΕΓΩ Weekly'. Μπράβο Θοδωρή μου, ξέρεις πόσα παιδιά εκεί έξω έχουν πάθει κατάθλιψη ήδη επειδή δεν βρίσκουν δουλειά ούτε για δείγμα;

Εξάλλου όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά το "Σ’αγαπώ, μ΄αγαπάς" αμείφθηκε καλύτερα: "Από το 1984 που βγήκα στην δουλειά, ως το 2001 έβγαζα λίγα και τα έφερνα βόλτα δύσκολα. Από το σ’αγαπώ, μ’αγαπάς και μετά αμείφθηκα και καλύτερα" Και πάλι καλά να λες Θοδωρή μου, πάλι καλά!

Όσο για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε δήλωσε με ειλικρίνεια: "Δεν είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλαδιού. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι εάν κάποιος πάθει μια βαριά ωτίτιδα, θα του αφήσει μια ευαισθησία. Θα σκέφτεται πρέπει να προσέχω το αυτί μου γιατί θα κουφαθώ. Έτσι σκέφτεται και ο αλκοολικός", δήλωσε ο Αθερίδης. Μωρέ Θοδωρή μου η ανεργία πλέον ή η εκμετάλλευση στις δουλειές είναι ο νέος αλκοολισμός και η νέα ωτίτιδα, μας έχει κουφάνει όλους!

Ελένη Αναστασάκη