Δύσκολες ώρες για Μαστροκώστα - Δέλλα!

06.10.2011
Δύσκολες στιγμές περνάνε γι ακόμη μία φορά η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του ποδοσφαιριστή έρχεται να επισκιάσει ξανά την οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη του ζευγαριού,

Δύσκολες στιγμές περνάνε γι ακόμη μία φορά η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του ποδοσφαιριστή έρχεται να επισκιάσει ξανά την οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη του ζευγαριού, μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας της Γωγούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η μητέρα του Δέλλα υποβλήθηκε την Δευτέρα το πρωί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κυρία Βικτώρια (η 3χρονη κόρη του ζευγαριού έχει πάρει το όνομά της) αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα νευρολογικής φύσεως: αστάθεια και κινητικά προβλήματα, ενώ μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι.

Έτσι, έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε μία δύσκολη λεπτή επέμβαση, της οποίας τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, αφού διαβάσαμε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης. Γωγώ και Τραϊανός ήταν συνέχεια στο πλευρό της και σύμφωνα με το δημοσίευμα έζησαν στιγμές αγωνίας όση ώρα διήρκησε η επέμβαση.