Τζένιφερ Άνιστον: Δεν τρελαίνομαι για παιδιά

06.10.2011
Η 42χρονη σταρ είναι από τις διασημότητες που κάθε τρεις και λίγο "μένει έγκυος". Τουλάχιστον από τα ΜΜΕ, γιατί η ίδια δεν φαίνεται να έχει τρελή διάθεση να γίνει μάνα…


Η 42χρονη σταρ είναι από τις διασημότητες που κάθε τρεις και λίγο "μένει έγκυος". Τουλάχιστον από τα ΜΜΕ, γιατί η ίδια δεν φαίνεται να έχει τρελή διάθεση να γίνει μάνα…

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "Elle" για το τεύχος Νοεμβρίου και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι "απελπισμένη" για παιδιά.

"Δεν υπάρχει καμία απόγνωση. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει", τόνισε η Τζεν υπογραμμίζοντας ότι η ίδια είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την όποια εξέλιξη.

Η Τζένιφερ και ο αγαπημένος της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες και από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους και δεν χρειάζεται να κρύβονται πια, νιώθουν και πιο απελευθερωμένοι. Μέχρι ένα σημείο όμως.

"Θα με μισήσετε αν πω ότι δεν θέλω να μιλήσω για τη σχέση μου;", ρώτησε τον δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη η Τζεν, φανερώνοντας έτσι τη διάθεσή της να βάζει την τελεία εκεί που θέλει εκείνη στα μίντια.

Στη συνέχεια, η συζήτηση γύρισε και στα… νεύρα της Άνιστον που αρκετές φορές την έχουν κάνει να αντιδράσει έντονα, κυρίως όταν αντιλαμβάνεται αδικίες.

"Μια φορά πέταξα καρέκλα σε κάποιον σκηνοθέτη", αποκάλυψε η Τζεν, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι δεν ήταν και από τις στιγμές για τις οποίες περηφανεύεται στη ζωή της.

Εξηγήθηκε όμως: "Φερόταν απαίσια σε έναν υπεύθυνο για τους διαλόγους. Και δεν το άντεξα. Του πέταξα την καρέκλα. Δεν μπορεί να φέρεται κανείς έτσι σε κανέναν".

Κατά τα άλλα, ύστερα από δύο "καυτές" εβδομάδες, φαίνεται ότι ο ντόρος που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Άνιστον σχετικά με την περίοδο του γάμου τους έχει καταλαγιάσει.

Με μια σπάνια εξομολογητική διάθεση ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αποκάλυψε –μεταξύ άλλων- ότι στα 5 χρόνια του γάμου του με την Τζένιφερ υποκρινόταν ότι ζούσε κάτι που στην ουσία δεν υπήρχε. Τα σχόλιά του παρερμηνεύτηκαν –λέει εκείνος- μετά επανήλθε μετανιωμένος προσπαθώντας να το "μαζέψει" και σε όλη αυτή την περίοδο, η Άνιστον δεν είπε κουβέντα. Κυρία…

Ζωή Κίττα