Πόσο καιρό είχε να κάνει σεξ η Μελέτη; Οεο

06.10.2011
Πώς το έλεγε ο Νίκος Κούρκουλος; «Όχι άλλοοοο κάρβουνοοοο....» Ε, έτσι θα φωνάζουμε κι εμείς, αν ακούσουμε άλλη μία φορά την Ελεονώρα Μελέτη να μιλάει για τα προσωπικά της, τα ερωτικά της, το σεξ, τους πρώην, νυν και... αεί γκόμενους της

Πώς το έλεγε ο Νίκος Κούρκουλος; «Όχι άλλοοοο κάρβουνοοοο....» Ε, έτσι θα φωνάζουμε κι εμείς, αν ακούσουμε άλλη μία φορά την Ελεονώρα Μελέτη να μιλάει για τα προσωπικά της, τα ερωτικά της, το σεξ, τους πρώην, νυν και... αεί γκόμενους της. Ε-λε-ος. Την ακούμε στην «Πρωινή Μελέτη», την ακούμε στο ραδιόφωνο, πρέπει να ακούμε τα ίδια και στις εκπομπές που πάει καλεσμένη;

Κάτι άλλο, δεν έχουν να τη ρωτήσουν; Δηλαδή το μόνο ενδιαφέρον που έχει ως παρουσιάστρια είναι τα γκομενικά της; Προφανώς. Έτσι και την Τετάρτη, όπου πήγε καλεσμένη στο «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, η γυναικοπαρέα έπιασε ψιλή κουβεντούλα για τα γκομενικά τύπου... Sex and the city! Η «Τάτι» με διαφορά είναι η «Σάρλοτ». Να έβλεπες γούρλωμα ματιών με αυτά που άκουγε να λέει η Μελέτη για τις σχέσεις. Πάρε λίγα για να έχεις:

Αν γίνεται να είσαι φίλη με έναν πρώην: «Μέχρι να μου συμβεί δεν ήμουν 100% σίγουρη για το αν μπορείς να είσαι φίλη με τον πρώην σου. Αλλά επειδή μου συνέβη νομίζω πως γίνεται».

Για τον πρώτο της σύντροφο: «Δεν τον θυμάμαι καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν ζει ή αν πέθανε». Μπρρρρ

Τι την ξενερώνει σε έναν άντρα: «Με ξενερώνει να είναι κρυφοανασφαλής. Ο κρυφοανασφαλής είναι ψευτονταής εξωτερικά, αλλά μέσα του χεζ….!!!!»

Ποιο είναι το φείχ της σε έναν άνδρα: «Τα δάχτυλα. Όχι όποια κι όποια δάχτυλα, τα… αλήτικα, σαν του Κανάκη». Πότε ξεκινάνε οι «Ράδιο Αρβύλα»; Να δούμε πώς είναι πια αυτά τα... αλήτικα δάχτυλα του Κανάκη, που ξετρέλαναν την Ελεονώρα.

Για το σεξ (βεβαίως, βεβαίως): «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία σχέση». Κι εδώ έριξε τη μεγάλη αποκάλυψη: Το μεγαλύτερο διάστημα αποχής από το σεξ ήταν... εννέα μήνες! Δεν μας είπε όμως ποια περίοδο.