Στο ίδιο νοσοκομείο με τον Καραφώτη και η Παπαδάκου

08.08.2011
Στο νοσοκομείο φαίνεται να περνάει τις διακοπές της και η Ορθούλα Παπαδάκου όπως διαβάζω στην εφημερίδα Espresso αφού ένιωσε έντονους πονοκεφάλους, και είχε δυσκολία στην αναπνοή της. Αμέσως, ειδοποίησε την οικογένεια της

Στο νοσοκομείο φαίνεται να περνάει τις διακοπές της και η Ορθούλα Παπαδάκου όπως διαβάζω στην εφημερίδα Espresso αφού ένιωσε έντονους πονοκεφάλους, και είχε δυσκολία στην αναπνοή της. Αμέσως, ειδοποίησε την οικογένεια της και ο μπαμπάς της έτρεξε αμέσως να την πάει στο νοσοκομείο και μάλιστα το ίδιο νοσοκομείο με τον Κώστα Καραφώτη.

Όταν περιέγραψε στους γιατρούς τι ένιωθε η Ορθούλα, εκείνοι είπαν χωρίς δεύτερη κουβέντα πως έπρεπε να νοσηλευτεί."Νιώθει πνίξιμο, καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, ένα μούδιασμα και κάποιες φορές αισθάνεται ότι χάνει τις αισθήσεις της", δήλωσε η νύφη της Ορθούλας, Μάντα Παπαδάκου,που είναι συνέχεια κοντά της και αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει πρώτη φορά:"Είχε συμβεί το ίδιο πριν τρεις μήνες, πήγε στο νοσοκομείο και υποθέσαμε ότι είναι από έντονο στρες. Περιμένουμε να βγουν οι εξετάσεις. Η μαγνητική έδειξε τέσσερις εστίες (κηλίδες) στα μικρά αγγεία του εγκεφάλου. Οι τέσσερις κηλίδες προέρχονται από το σπάσιμο των μικρών αγγείων. Οι θεράποντες ιατροί μας είπαν ότι δεν είναι ψυχολογικό και περιμένουμε να μάθουμε γιατί γίνεται και εάν υπάρχει αγωγή".

Την Ορθούλα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και η πολύ καλή της φίλη Γωγώ Μαστροκώστα για να της συμπαρασταθεί! Ας ελπίσουμε να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και να γίνει γρήγορα καλά.

Ελένη Αναστασάκη