Τρελό γλέντι στο μπάτσελορ της Κιμ Καρντάσιαν

25.07.2011
Μπορεί να είναι η πιο συντηριτική από τις τρεις αδελφές -οι οποίες μάλιστα την αποκαλούν μέχρι και “βαρετή”- αλλά χθες το βράδυ η 30χρονη ριάλιτι σταρ “ξεσπάθωσε”. Και είχε σοβαρό λόγο...

Μπορεί να είναι η πιο συντηριτική από τις τρεις αδελφές -οι οποίες μάλιστα την αποκαλούν μέχρι και “βαρετή”- αλλά χθες το βράδυ η 30χρονη ριάλιτι σταρ, που πρόσφατα παραδέχτηκε ότι πάσχει από ψωρίαση, “ξεσπάθωσε”. Και είχε σοβαρό λόγο...

Μετρώντας αντίστροφα για τον γάμο της -ή μάλλον για “τους” γάμους της, αφού έχει δηλώσει ότι θα γίνουν τρεις τελετές- η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έκανε χθες το βράδυ το μπάτσελόρ της στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί -φυσικά- οι γυναίκες της διάσημης τηλεοπτικής οικογένειας ξεσάλωσαν στο νάιτκλαμπ “Tao” ενώ οι άντρες μαζί με τον γαμπρό Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries) στο κοντινό “Lavo”.

Μία τεράστια τούρτα, σαμπάνια σφηνάκια, καλαμάκια σε σχήμα φαλού και ένας πριβέ χορός από έναν νάνο στρίπερ -ατραξιόν το μαγαζιού- είναι μόνο μερικά από τα ντεσού της ξέφρενης βραδιάς που βρήκε την Κιμ να γλεντάει με την ψυχή της έχοντας δίπλα της, εκτός από τη μαμά και τις αδελφές της, τις πιο κοντινές της φίλες.

Και ενώ η παράδοση θέλει τους μέλλοντες συζύγους να μένουν μακριά ο ένας από τον άλλο κατά το σαββατοκύριακο των μπάτσελορ (μπάτσελορ και μπατσελορέτ, για να είμαστε ακριβείς) η Κιμ δεν άντεξε και κατά τις δύο τα ξημερώματα “πετάχτηκε” μέχρι το “Lavo” για να κλέψει ένα φιλί από τον αγαπημένο της.

Στο “άντρο των αγοριών” ο γαμπρός γιόρταζε σε έναν πριβέ χώρο μαζί με το έτερον ήμισυ της Κόρτνεϊ (Kourtney) -και μαύρο πρόβατο της οικογένειας- Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick), τον σύζυγο της Κλόι ( Khloe), Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom), τον αδελφό της καλής του, Ρομπ (Rob) και 5-6 άλλους φίλους του, παίκτες του NBA.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που περίμενε τον Κρις υπήρχε και μια τεράστια τούρτα όπου υπήρχε γραμμένο το εξής: “Ιδιοκτησία της Κιμ Καρντάσιαν -ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ”. Όπως είναι φυσικό, αυτό και μόνο ήταν αρκετό να ξεσηκώσει αντιδράσεις, καζούρα και πειράγματα από τους φίλους του γαμπρού, ο οποίος είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον Μάιο γράφοντας με ροδοπέταλα την ερώτηση “Θα με παντρευτείς;” στο δάπεδο του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου έκαναν διακοπές.

Ζωή Κίττα