Τι έκανε τα δώρα της μπέμπας η Βικτόρια Μπέκαμ;

25.07.2011
Κάθε μωράκι που γεννιέται δέχεται δώρα από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του μπαμπά και της μαμάς. Μερικά όμως, μπορεί να ανοίξουν ολόκληρα μαγαζιά με αυτά...


Κάθε μωράκι που γεννιέται δέχεται δώρα από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του μπαμπά και της μαμάς. Μερικά όμως, μπορεί να ανοίξουν ολόκληρα μαγαζιά με αυτά...

Από τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή Χάρπερ (Harper) στο σπιτικό των Μπέκαμ (Beckham) δεν σταμάτησε να χτυπά το κουδούνι και να καταφθάνουν κουτιά με κάθε λογής παιδικό αξεσουάρ και μάλιστα σε ποσότητες: 14 καρότσια, για παράδειγμα. Τι να τα κάνει κανείς.

Δεν υπάρχει εταιρεία στην υφήλιο που δεν έσπευσε να συγχαρεί τον Ντέιβιντ (David) και τη Βικτόρια (Victoria) για την κορούλα τους προσφέροντας ταυτόχρονα τα καλύτερά τους προϊόντα.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, οι Μπέκαμ δεν θα κρατήσουν κανένα από αυτά τα καλούδια. Όσα μπορούν θα επιστρέψουν και όσα όχι, θα τα δωρίσουν σε φιλανθρωπίες, όπως έχουν κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν.

“Θα κάνουν μερικές οικογένειες πολύ ευτυχισμένες”, υποστηρίζουν γνωστοί του διάσημου ζευγαριού, οι οποίοι αυτό τον καιρό νοικιάζουν το σπίτι του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) στο Μαλιμπού.

Προσπαθούμε να αποθαρρύνουμε τις εταιρείες που σκοπεύουν να στείλουν κάτι, αν επικοινωνούν μαζί μας πριν το κάνουν. Όμως, δεχόμαστε άπειρα δώρα, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν ήδη σταλεί σε φιλανθρωπίες. Θα πιάσουν τόπο σίγουρα”, τονίζει εκπρόσωπος του ζευγαριού, που στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι απολαμβάνει σε μεγάλο βαθμό τα δώρα που λαμβάνει από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ζωή Κίττα