Καταραμένη κρίση: πώς "ξέκανε" τους Πατίτσες;

22.07.2011
Μετά τη δήλωση βόμβα της Μαριέττας Χρουσαλά-Πατίτσα (για να μην ξεχνιόμαστε) ότι: "Θα πλύνω πιάτα, θα καθαρίσω το ψυγείο, αλλά η μαγειρική απλώς

Μετά τη δήλωση βόμβα της Μαριέττας Χρουσαλά-Πατίτσα (για να μην ξεχνιόμαστε) ότι: "Θα πλύνω πιάτα, θα καθαρίσω το ψυγείο, αλλά η μαγειρική απλώς με “εξιτάρει” πιο πολύ, γιατί είναι κάτι που κάνω αποκλειστικά για τον άντρα μου κι εμένα", έρχεται μια νέα είδηση-φωτιά για το ζεύγος Πατίτσα μου κάνει την τρίχα μου να σηκωθεί κάγκελο!

Αν πιστέψω τα όσα βλέπω στο star- γιατί δυστυχώς δε μου το είχε να βρεθώ στο Ελευθέριος Βενιζέλος- το ζευγάρι άφησε το Αβέρωφ και έπιασε τις low cost αεροπορικές εταιρείες για να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη!

Ούτε εσύ το πιστεύεις ε κουκλίτσα; Σκέψου τι σοκ έπαθα εγώ που στα γράφω τώρα...Μαριέτα και Λέο λοιπόν δεν εθεάθησαν στις VIP θέσεις αλλά μαζί με όλο τον ντουνιά. Και τα έλεγε το κορίτσι ότι ζει ανάμεσα μας και την κοίταζα με το βλέμμα αδειανό και το μυαλό θολό. Και να που βγήκε αληθινή!

Τι και αν το παιδί το φυσάει το χρήμα και είναι εφοπλιστής, η Μαριέττα ήταν, είναι και θα είναι απλό κορίτσι, πάει και τελείωσε.

Και θα πλύνει και θα μαγειρέψει και το φακιόλι θα βάλει για να κάνει τις δουλειές άμα λάχει ενώ ο αντρούλης της θα γυρίζει από Καλλιόπη σε Καλλιόπη! Και μη νομίζεις πως κάποια άλλη γυναίκα μπήκε ανάμεσα τους. Το αγόρι πάει και στρατό ξέχασες χρυσή μου; Μπράβο στα παιδιά και πάλι μπράβο! Τα βλέπω και τα φτύνω! Αυτό θα πει να είσαι απλός άνθρωπος…

Ελένη Αναστασάκη