Ψωρίαση έχει η Κιμ Καρντάσιαν

22.07.2011
Για γάμο ετοιμάζεται η εκκρηκτική 30χρονη ριάλιτι σταρ αλλά συνεχώς προκύπτουν προβλήματα στον δρόμο της. Αυτή τη φορά το ζήτημα είναι ιατρικής φύσεως και το αποκαλύπτει η ίδια.

Για γάμο ετοιμάζεται η εκκρηκτική 30χρονη ριάλιτι σταρ αλλά συνεχώς προκύπτουν προβλήματα στον δρόμο της. Αυτή τη φορά το ζήτημα είναι ιατρικής φύσεως και το αποκαλύπτει η ίδια.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πάσχει από ψωρίαση. Βέβαια, όσο σοβαρό και αν ακούγεται ως όνομα... δεν είναι.

Πρόκειται για μία πολύ συνηθισμένη δερματική πάθηση που εκδηλώνεται με παχιά κόκκινα ή ροζ σημάδια δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά δεν γιατρεύεται...

Η μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) πάσχει από την ίδια ασθένεια εδώ και χρόνια, αλλά δεν ήταν σίγουρη αν ήταν κληρονομική ή όχι. Τώρα όμως, που αποκαλύφθηκε ότι πέρασε και στην επόμενη γενιά, η μέλλουσα νυφούλα είναι πολύ αναστατωμένη και φοβάται πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα της.

Η νεαρή τηλεοπτική σταρ -που πατώντας στα βήματα της πρώτης διδάξασας Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έκανε επάγγελμα το να είσαι διάσημος, έτσι απλά- ανησυχεί κατά πόσο αυτή η εξέλιξη μπορεί να αποβεί μοιραία για την ίδια, με δεδομένο ότι όλη η τηλεοπτική ύπαρξή της βασίσεται στην ομορφιά της.

“Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πόσο πιεστικό είναι να δείχνεις τέλειος όλη την ώρα. Δεν τολμάω να βάλω ένα γραμμάριο και το βλέπω στα εξώφυλλα των περιοδικών”, ομολογεί η “καημένη” η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αναρωτιέται τι θα γίνει αν οι παπαράτσι “πιάσουν” κανένα από τα σημάδια στο δέρμα της.

Τώρα βέβαια, τη συμπονούμε την καψερή την Κιμ, αλλά ας μην τρελαθούμε κιόλας! Από τη μία είναι ανήσυχη, από την άλλη, μαθαίνουμε ότι “οι λεπτομέρειες για την ασθένειά της θα μεταδωθούν στην εκπομπή της. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε. “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, λένε οι απανταχού ριαλιτάδες...

Ζωή Κίττα