Δίχως τέλος η τραγωδία στην οικογένεια του Σεργιανόπουλου!

21.07.2011
Τελειωμό δεν έχει το δράμα που ζει η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου. Την Πέμπτη «έφυγε» από τη ζωή ο γαμπρός του ηθοποιού, Χρήστος Παπαθεοδώρου. Τρία χρόνια τρεις κηδείες και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει

Τελειωμό δεν έχει το δράμα που ζει η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου. Την Πέμπτη «έφυγε» από τη ζωή ο γαμπρός του ηθοποιού, Χρήστος Παπαθεοδώρου. Τρία χρόνια τρεις κηδείες και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που ζει η οικογένεια.

Πριν τρία χρόνια ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε άγρια στο διαμέρισμα του, ενώ λίγους μήνες μετά «έφυγε» η αδελφή του «χτυπημένη» από την επάρατη νόσο. Ο γαμπρός του προσπαθούσε να συνέλθει από τα «χτυπήματα» όταν λίγο μετά μαθαίνει ότι και αυτός έχει καρκίνο. Επί τρία ολόκληρα χρόνια πάλευε με την αρρώστια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Στο πλευρό του ήταν ο γιος του, ο οποίος αυτή την περίοδο υπηρετεί τη θητεία του. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή στην Δράμα.