Τυχαία συνάντηση Ελένης - Ματέο με Λάτσιο!!! Πώς αντέδρασαν;

21.07.2011
Είπαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος να αφήσουν τις ερημικές παραλίες της Άχλας, τα κουβαδάκια τους, τις απόχες τους και τα ψάθινα καπελάκια τους και να επιστρέψουν για λίγο στο κλεινόν άστυ. Κι επειδή την Τετάρτη

Είπαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος να αφήσουν τις ερημικές παραλίες της Άχλας, τα κουβαδάκια τους, τις απόχες τους και τα ψάθινα καπελάκια τους και να επιστρέψουν για λίγο στο κλεινόν άστυ. Κι επειδή την Τετάρτη το βράδυ είχε πολλή ζέστη, είπαν να βγουν μία βόλτα και να επισκεφτούν γνωστό και κοσμικό bar restaurant των βορείων προαστίων. Αλλά τι το ήθελαν; Καλά δεν ήταν στην Άνδρο, όπου στους μόνους που έπεφταν πάνω ήταν οι παραθεριστές, τα βοτσαλάκια και οι... κομάντο-παπαράτσι.

Γιατί, με το πού πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα σε ποιον λες ότι έπεσαν πάνω; Στον Γιάννη Λάτσιο!!! Ω ναι. Όπως ακούσαμε στο «Πολύ Μπλα Μπλα», το ίδιο μαγαζί επέλεξε για το βράδυ της Τετάρτης και ο πρώην. Και καταλαβαίνεις ότι ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους, είχαμε την πρώτη τυχαία συνάντηση Ελένης – Λάτσιου παρουσία Ματέο και πολύ κόσμου, που άπαξ και αντιλήφθηκε το σκηνικό άφησε κάτω κουτάλια κι άρχισε να «καταγράφει» αντιδράσεις.

Αμηχανία και μουγκαμάρα λένε ότι επικράτησε στο χώρο και από τις δύο πλευρές. Η Ελένη είχε πάει πρώτη με τον αγαπημένο της κι έτρωγαν σε χώρο του εστιατορίου, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο αδελφός της, Θοδωρής. Ο Λάτσιος πήγε λίγο αργότερα παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ στο ίδιο μαγαζί ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, κουμπάρος του πρώην ζεύγους, κολλητός του «Ιωάννη», ενώ δε μιλάει με Μενεγάκη. Μια ωραία ατμόσφαιρα με λίγα λόγια.

Λάτσιος και Κανάκης κάθισαν στο μπαρ και ήπιαν τα ποτά τους, ενώ οι δύο πρώην απέφυγαν συστηματικά όχι μόνο να μιλήσουν, αλλά να διασταυρώσουν και τα βλέμματα τους. Τι κι αν μάς έχουν δώσει την εντύπωση ότι έχουν καλές σχέσεις; Με τον Ματέο στην παρέα και κόσμο να παρακολουθεί, η λύση των «δύο ξένων» φαντάζει και η καλύτερη. Ελένη και Ματέο έφυγαν πρώτοι, ενώ ο Λάτσιος λίγο αργότερα.