Μενεγάκη: Γιατί άφησε τον Ματέο στην Άνδρο;

20.07.2011
Χώρια είναι εδώ και λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος και όχι μην πάει ο νους σου στο κακό. Αν και το υπέρλαμπρο ζεύγος το έχουν «φάει» με το κακό το μάτι, αυτό δεν έχει επηρεάσει τη σχέση τους που πηγαίνει

Χώρια είναι εδώ και λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος και όχι μην πάει ο νους σου στο κακό. Αν και το υπέρλαμπρο ζεύγος το έχουν «φάει» με το κακό το μάτι, αυτό δεν έχει επηρεάσει τη σχέση τους που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Απλά η Ελένη είπε να περάσει λίγες μέρες με την οικογένεια της στην Κάρυστο.

Τώρα αν αυτές είναι αυστηρά οικογενειακές και δεν χωρά ο Ματέο ή εκείνος είχε υποχρεώσεις στην Άνδρο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει, δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, η Μενεγάκη μαζί με παιδιά, αδελφό, μητέρα και πατριό βρίσκονται στον τόπο καταγωγής της. Εξάλλου, κάθε χρόνο η παρουσιάστρια επισκέπτεται την περιοχή, όπου διαθέτει και καλή προίκα, με κινητά, ακίνητα και... πρόβατα ευκίνητα (όπως ακούσαμε η μητέρα της και ο πατριός της έχουν πρόβατα στην Κάρυστο)

Anyway, η Ελένη επιστρέφει την Τετάρτη στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα θα έχει συναντήσεις στον Alpha για την εκπομπή της. Κι αφού ξεμπερδέψει, θα επιστρέψει στην Άνδρο.