Μπόγρης: Παράπονα στην Κοκκίνου μέσω Twitter!

20.07.2011
Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη να έχουν χωρίσει και μάλιστα ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει κιόλας βρει την αντικαταστάτρια!!! Άλλα υποστηρίζουν ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο και ότι το ζεύγος, αν και πέρασε μία κρίση,

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη να έχουν χωρίσει και μάλιστα ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει κιόλας βρει την αντικαταστάτρια!!! Άλλα υποστηρίζουν ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο και ότι το ζεύγος, αν και πέρασε μία κρίση, είναι μαζί και αγαπημένο. Άσχετα, αν έχουν καιρό να κάνουν κοινή εμφάνιση κι άσχετα αν η Έλλη βρίσκεται στη Νάξο για διακοπές με το γιο της.

Οι ίδιοι, πάλι, διέψευσαν τις φήμες, αλλά η αλήθεια δεν έπεισαν πολύ κόσμο. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει το twitter που πλέον είναι η καλύτερη «πηγή» ενημέρωσης. Θέλεις να κάνεις το ρεπορτάζ σου και να μάθεις τι συμβαίνει στο θαυμαστό κόσμο της showbiz; Μία επίσκεψη σε αυτό και βγάζεις «λαβράκι».

Όπως καλή ώρα έγινε την Τετάρτη με τον περίφημο «Borignio», δηλαδή τον Μπόγρη, ο οποίος με ένα παράπονο που εξέφρασε, έβαλε και τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την τύχη της σχέσης τους. Η Κοκκίνου που λες, έγραψε στο Twitter της Δέσποινας Καμπούρη, ότι την αγαπά πολύ και ότι της έχει λείψει. Μήνυμα που είδε ο «Borignio» και δεν άφησε ασχολίαστο.

«Εμείς στην απ' έξω...» έγραψε στης Καμπούρη, η οποία έσπευσε να τον... παρηγορήσει. «Παραπονάκια...» και γιατί να μην κάνει το παιδί; Στις φίλες δηλαδή γράφει για αγάπες και σε αυτόν τίποτε;