Δούκισσα - Χολίδης: Που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση;

20.07.2011
Αυτό είναι. Αναχωρούμε για τα μπάνια του λαού με ένα βάσανο λιγότερο στο κεφαλάκι μας. Ο νταλκάς (λέμε τώρα) πότε θα δούμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του νεόκοπου ζεύγους, Δούκισσα Νομικού – Χρήστου Χολίδη μόλις μάς έφυγε.

Αυτό είναι. Αναχωρούμε για τα μπάνια του λαού με ένα βάσανο λιγότερο στο κεφαλάκι μας. Ο νταλκάς (λέμε τώρα) πότε θα δούμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του νεόκοπου ζεύγους, Δούκισσα Νομικού – Χρήστου Χολίδη μόλις μάς έφυγε. Οι δύο ερωτευμένοι νέοι αποφάσισαν να σταματήσουν το «κρυφτούλι» και να βγαίνουν πλέον μαζί, όπως κάνουν όλα τα ερωτευμένα ζεύγη του κόσμου.

Και μάντεψε πού επέλεξαν να κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση... σε γάμο! (Τελευταία φοριέται πολύ η συγκεκριμένη εκδήλωση για «παρθενικές» εμφανίσεις ζευγαριών. Δες Ελένη Μενεγακη με Ματέο που πήγαν σε γάμο στην Άνδρο). Ο Χολίδης, λοιπόν, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό Ciao ήταν κουμπάρος στο γάμο του φίλου του και μουσικού, Μπάμπη Μαραγκού κι από δίπλα του δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια του, αλλά κυρίως η αγαπημένη του.

Έβαλε, που λες, ο αοιδός το σμόκιν του, έβαλε και η Νομικού την καλή της την τουαλέτα και με χάρη πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, κλέβοντας την παράσταση από τους νεόνυμφους. Αν και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί. Αλλά και που το ήθελαν, δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι. Η Δούκισσα στη δεξίωση κάθισε με την αδελφή και τους γονείς του Χολίδη και ήταν φανερό ότι όχι μόνο υπήρχε οικειότητα, αλλά η φαμίλια είναι ενθουσιασμένη με τη «νύφη». Εξάλλου, η νεαρή παρουσιάστρια όπως διαβάζουμε έχει γίνει κολλητή με την «κουνιάδα», κάνοντας στενή παρέα, ενώ μαζί είχαν διοργανώσει και πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Χρήστου πριν λίγο καιρό.