Το εξώδικο της Ντενίση σε γνωστή συγγραφέα!

20.07.2011
Ένα νέο μέτωπο μόλις άνοιξε η Μιμή Ντενίση, η οποία μέσω της δικαστικής οδού θέλει να βρει το δίκιο της! «Αντίπαλος» της στη νέα αυτή κόντρα είναι η γνωστή συγγραφέας και καθηγήτρια πανεπιστημίου, Λένα Διβάνη η οποία στο νέο της βιβλίο

Ένα νέο μέτωπο μόλις άνοιξε η Μιμή Ντενίση, η οποία μέσω της δικαστικής οδού θέλει να βρει το δίκιο της! «Αντίπαλος» της στη νέα αυτή κόντρα είναι η γνωστή συγγραφέας και καθηγήτρια πανεπιστημίου, Λένα Διβάνη η οποία στο νέο της βιβλίο, «Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια» αναφέρεται στην ηθοποιό. Βέβαια, η αναφορά είναι μικρή και συγκεκριμένα σε κάποια σελίδα γράφει: «ευτυχώς που γλίτωσα από τα μπουλούκια της Μιμής Ντενίσης».

Η λέξη «μπουλούκια» ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη (μα πολύ έξαλλη) την Ντενίση, η οποία έστειλε εξώδικο στην Διβάνη, ζητώντας την άμεση απόσυρση(!) του βιβλίου. Η ηθοποιός θεωρεί ότι η αναφορά αυτή αμαυρώνει τη δημόσια εικόνα της. Τα νέα του εξώδικου άφησαν την γνωστή συγγραφέα με ανοιχτό το στόμα, η οποία έκπληκτη πληροφορήθηκε την κίνηση της Μιμής.

Αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Έσπευσε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Που σαι Λαζόπουλε...που σαι Πανούση! Μόλις έμαθα ότι η Μιμή Ντενίση μου έστειλε εξώδικο με αίτημα να αποσυρθεί το βιβλίο μου «Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια» γιατί κάπου αναφέρω το όνομά της απαξιωτικά κατά τη γνώμη της»! Τι να πεις.