Λίφτινγκ για τον γάμο έκανε η μαμά Καρντάσιαν

15.07.2011
Ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πλησιάζει και οι προετοιμασίες όλης της οικογένειας έχουν πιάσει.... κόκκινο.


Ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πλησιάζει και οι προετοιμασίες όλης της οικογένειας έχουν πιάσει.... κόκκινο.

Μετά τη νύφη, που όπως είναι φυσικό έχει την τιμητική της, είναι και η μαμά που πρέπει να δείχνει κουκλάρα και η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “E! News”, η 55χρονη “δαιμόνια” μαμά-μάνατζερ στράφηκε στο... νυστέρι ώστε να εξαλείψει και τις παραμικρές ατέλειες που ενδεχομένως υπάρξουν στον φακό εκείνη τη μέρα.

Με δεδομένο ότι όλη η ζωή της οικογένειας μεταδίδεται στην τηλεόραση μέσω των διαφόρων σόου που την καλύπτουν, ο γάμος της Κιμ με τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) θα αποτελέσει μέγα κεφάλαιο, όπως φυσικά και το λίφτινγκ της μαμάς.

Η Κρις Τζένερ “τραβήχτηκε” on camera και το συγκεκριμένο επισόδειο αναμενεται να μεταδοθεί τις επόμενες μέρες στην εκπομπή “Keeping Up With the Kardashians”.

Στο κλιπάκι που “διέρρευσε” ως... κράχτης, ακούγεται η Κρις να ομολογεί: “Δεν ήμουν ποτέ τόσο αγχωμένη στη ζωή μου, όσο σήμερα το πρωί” και αμέσως μετά να βουρκώνει.

“Μην κλαις, μαμά. Αν φοβάσαι δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις”, την παρηγόρησε η Κιμ η οποία επέστρεψε μετά το τέλος της επέμβασης και μόλις η μητέρα της έβγαλε τον επίδεσμο τη διαβεβαίωσε ότι “είναι φανταστική”. “Είσαι κούκλα”, της είπε και εκείνη έδειχνε να... χαλαρώνει επιτέλους.

Λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς πραγματοποιήθηκε η αισθητική επέμβαση δεν έγιναν γνωστές, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία πια. Οι παραγωγοί έκριναν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει στον αέρα το επισόδειο και αυτό έχει σημασία.

Ζωή Κίττα