Ουγγαρέζος: "Απλά θέλω να έχω δουλειά"

15.07.2011
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είναι γνωστό ότι έχει κεραυνοβοληθεί τελευταία λόγω έρωτος με την αοιδό του συγκροτήματος “Otherview”, Κρυσταλλία, οπότε αυτό δεν είναι η είδηση.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είναι γνωστό ότι έχει κεραυνοβοληθεί τελευταία λόγω έρωτος με την αοιδό του συγκροτήματος “Otherview”, Κρυσταλλία, οπότε αυτό δεν είναι η είδηση. Η είδηση είναι ότι βρέθηκε στα εγκαίνια του εστιατορίου του παρουσιαστή –επιχειρηματία πλέον- Γιώργου Λιάγκα και άνοιξε την καρδούλα του στις κάμερες για να εξηγήσει πώς νιώθει για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει να τρώει το Πρωινό tou κάθε μέρα: "Περιμένω τις ανακοινώσεις του καναλιού" δήλωσε λακωνικά ενώ συμπλήρωσε πώς αν και δεν έχει βάλει κάπου τη τζίφρα του σχετικώς: "Υπάρχει αμοιβαία πρόθεση συνεργασίας", γεγονός που μας χαροποιεί και εμάς για να μην του χαλάσουμε και το χατίρι.

Ποιο όμως είναι το άγχος του Ουγγαρέζου, οέο; Μήπως δε πετύχει η μπεσαμέλ; Μήπως είναι πικρός ο καφές; Ή μήπως τι θα γίνει τώρα που έχει και την κουκλίτσα του να σκεφτεί; "Για την ώρα, προέχει να μαζέψω εμπειρίες και πείρα στη δουλειά. Οποιονδήποτε νέο άνθρωπο ρωτήσετε αυτή την περίοδο, θα σας πει απλά ότι θέλει να δουλεύει, να έχει δουλειά", δήλωσε ο παρουσιαστής εκδηλώνοντας και ο ίδιος την επιθυμία να έχει δουλειά. Βρε αγόρι μου, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό που θέλεις αυτή την εποχή;

Τη σήμερον, ποιο εύκολο είναι να κερδίσεις τον πρώτο αριθμό του λαχείου παρά να έχεις δουλειά! Και εξάλλου τι σε νοιάζει; Το κορίτσι σου το έχεις, το πολύ-πολύ να πάτε σε κάνα χωριό και να τη βάλεις να δουλεύει και να της φωνάζεις: "Στη γούρνα Κρυστάλλω μου, στη γούρνα"! Εξάλλου όλοι σιγά σιγά μη νομίζεις προς τα εκεί το πάμε!

Ελένη Αναστασάκη