Χώρισαν Κοκκίνου-Μπόγρης;

15.07.2011
"Έτσι ξαφνικά, όπως ήρθες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μη σε χάσω", τραγουδάει ο συνάδελφος της Έλλης Κοκκίνου, Αντώνης Ρέμος και είναι από τα τραγούδια που

"Έτσι ξαφνικά, όπως ήρθες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μη σε χάσω", τραγουδάει ο συνάδελφος της Κοκκίνου, Αντώνης Ρέμος και είναι από τα τραγούδια που της ταιριάζουν αυτό τον καιρό! Την είδηση που έσκασε σαν βόμβα στα αυτάκια μας για το δεσμό της τραγουδίστριας με το νεαρό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, διαδέχεται τώρα μια άλλη είδηση μπουρλότο περί χωρισμού του ζευγαριού που έχει κυκλοφορήσει και που είδαμε σε ρεπορτάζ του Star.

Και τι έγινε και το ζευγάρι δεν κάνει πια χωριό; Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι, εδώ και 20 μέρες περίπου να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αφού έχει να τους πάρει το μάτι μας παρέα κάνα μήνα τώρα. Και από εκεί που κυκλοφορούσαν οι φήμες για το τατουάζ που είχε χτυπήσει με το όνομα της Έλλης ο Γιώργος, τώρα ούτε μια φωτογραφία τους μαζί δεν έχουμε δει. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Τώρα που έπρεπε να κυκλοφορούν παντού με μια βαλίτσα στο χέρι έχουμε να τους δούμε μαζί από τις 15 Ιουνίου και όλοι οι παπαράτσι φαίνεται να έχουν στεναχωρηθεί και να το έχουν πάρει βαρέως. Στις φωτογραφίες της Έλλης στη Νάξο (που πήγε καλεσμένη με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη) υπήρχε ένα κοινό χαρακτηριστικό: ήταν παντού ολομόναχη! Για ψώνια, για μπάνιο, μόνη σαν την ανεμώνη η Κοκκίνου! Είναι δυνατόν λοιπόν να μην έπαιρνε μαζί το αγόρι της αν ήταν ακόμη μαζί ερωτώ εγώ;

Και αν σε έχει φάει η αγωνία για το λόγο του χωρισμού τότε τα δημοσιεύματα μιλάνε για ασυμφωνία χαρακτήρων ενώ φαίνεται ο Μπόγρης να έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την καριέρα του που θέλει να τη δει να φτάνει μέχρι το NBA. "Σικάγο λέω και κλαίω" λοιπόν φαίνεται να λέει η Έλλη που έχει στρωμένη την καριέρα και τη ζωούλα της στο Ελλάντα και σου λέει τώρα που να γίνομαι και international τραγουδίστρια; Άστο καλύτερα! Αν ισχύουν όλα αυτά δεν το ξέρουμε και με τη βούλα, αν όμως είναι έτσι και τα παιδιά το λήξανε το ζήτημα, μην απορήσεις αν ακούσεις την Έλλη Κοκκίνου να τραγουδάει : "Μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι".

Ελένη Αναστασάκη