Βικτόρια Μπέκαμ: ερωτευμένη ξανά

15.07.2011
Πέντε μέρες πέρασαν από τότε που η διάσημη 37χρονη πρώην τραγουδίστρια, νυν σχεδιάστρια μόδας έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και ήρθε η ώρα να εκφράσει τα συναισθήματά της.

Πέντε μέρες πέρασαν από τότε που η διάσημη 37χρονη πρώην τραγουδίστρια, νυν σχεδιάστρια μόδας έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και ήρθε η ώρα να εκφράσει τα συναισθήματά της.

“Η μικρή Χάρπερ είναι η πιο όμορφη μπεμπούλα που έχω δει ποτέ. Ερωτεύτηκα ξανά από την αρχή. Νιώθουμε όλοι ευλογημένοι και τα αγόρια λατρεύουν ήδη τη μικρή αδελφή τους.Φιλιά Β.Μ”, έγραφε σήμερα στη σελίδα της η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) στο Twitter της ξεχυλίζοντας από ευτυχία.

Η Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ (Harper Seven Beckham) γεννήθηκε την Κυριακή το πρωί και τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο μπαμπάς Ντέιβιντ (David) στη σελίδα του στο Facebook.

Είμαι περήφανος να ανακοινώσω τη γέννηση της κόρης μας, Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ. Είναι υγιέστατη, ζυγίζει 3,20 κιλά και έφτασε στις 7:55 την Κυριακή το πρωί. Η Βικτόρια είναι πολύ καλά επίσης και τα αδέλφια της είναι ενθουσιασμένα που έχουν μια μικρή αδελφούλα, φιλιά”, ήταν το ακριβές μήνυμα του Ντέιβιντ στους φίλους του.

Φαίνεται ότι είναι αγαπημενη συνήθεια των διάσημων μπαμπάδων να αναλαμβάνουν την "υποχρέωση" να αποκαλύψουν το όνομα του εκάστοτε βλασταριού τους. Σήμερα αυτό έκανε και ο Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) φανερώνοντας πως θα λένε τον γιόκα που του χάρισε η καλή του, Κέιτ Χάνστον (Kate Hudson).

Να ζήσει το μωράκι που δεν αποκλείται να πήρε το όνομά του από την ηρωίδα της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των τριών αδελφών του με τίτλο “The Wizard Of Waverly Place” στην οποία πρωταγωνιστεί η Σελένα Γκομέζ (Selena Gomez).

Πάντως, "το Χάρπερ είναι ένα παλιό βρετανικό όνομα που αγαπούσε ανέκαθεν η Βικτόρια, ενώ ο αριθμός επτά (Σέβεν) είναι ένας πολύ τυχερός αριθμός από μόνος του. Άσε που το μωρό γεννήθηκε τον έβδομο μήνα του χρόνου λίγο μετά τις 7 το πρωί…", μεταφέρει φίλος της διάσημης οικογένειας τονίζοντας πως η μπέμπα μπορεί να γεννήθηκε στις ΗΠΑ, αλλά θα έχει πάντα ισχυρότατες βρετανικές ρίζες. Ακόμη και στο όνομα...

Ζωή Κίττα