Η Άνιστον στον... γιατρό για την αγάπη της

13.07.2011
Αποφασισμένη να κάνει τη νέα της σχέση να κρατήσει φαίνεται η 42χρονη σταρ και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.


Αποφασισμένη να κάνει τη νέα της σχέση να κρατήσει φαίνεται η 42χρονη σταρ και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Έχοντας ήδη εμφανιστεί επανειλημμένα στο πλευρό του ηθοποιού και σεναριογράφου Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δεν κρύβεται πια. Είναι ευτυχισμένη και το δείχνει.

Όμως, επειδή το παρελθόν δεν μένει εύκολα εκεί που του πρέπει, στη θέση του, και κουβαλάει μαζί του κάθε λογής σκελετούς, η διάσημη ηθοποιός σκέφτηκε να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

Με δεδομένη την “ατυχή” λήξη του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2005, ύστερα από πέντε χρόνια γάμου και εν μέσω τρελών φημών που ήθελαν τον 48χρονο ηθοποιό να έχει ήδη συνάψει σχέση με τη νυν σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η Τζεν ένιωσε ότι χρειαζόταν βοήθεια έτσι ώστε να νιώσει ότι μπορεί να ξαναεμπιστευτεί κάποιον ξανά.

Έτσι, η Άνιστον ζήτησε επαγγελματική βοήθεια η οποία σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζεται ακόμη.

“Ακολουθεί ένα σοβαρό συμβουλευτικό πρόγραμμα για ζευγάρια, μόνη της”, μεταφέρουν πηγές του περιοδικού “Look” τονίζοντας ότι η Τζεν και ο Τζάστιν είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους και εκείνη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. “Αν δεν είχε πάρει αυτή τη βοήθεια παλιότερα, θα τον είχε ήδη διώξει και θα ήταν κρίμα γιατί η ίδια υποστηρίζει ότι εκεινος τη συμπληρώνει με τον πιο τέλειο τρόπο”, συνεχίζουν οι πηγές.

Κατά τα άλλα, φαίνεται πως και ο ίδιος ο Θερού βλέπει αυτή τη σχέση σοβαρά και έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να πετύχει. Ακόμη και να ξυρίσει το μούσι του, πράγμα που ήδη έκανε...

Ζωή Κίττα