Σούρι Κρουζ: Που είναι το παλτό σου, οέο;

13.07.2011
Τι τραβάει και αυτή η έρμη μάνα; Κάθε τρεις και λίγο να πρέπει να απολογείται για τις στυλιστικές επιλογές της όσον αφορά στην 5χρονη κορούλα της. Τη μία τα τακούνια, την άλλη τα πανάκριβα ρούχα, αυτή τη φορά σειρά έχει το… παλτό!


Τι τραβάει και αυτή η έρμη μάνα; Κάθε τρεις και λίγο να πρέπει να απολογείται για τις στυλιστικές επιλογές της όσον αφορά στην 5χρονη κορούλα της. Τη μία τα τακούνια, την άλλη τα πανάκριβα ρούχα, αυτή τη φορά σειρά έχει το… παλτό!

Μιλώντας στο αυγουστιάτικο τεύχος του περιοδικού "In Style", η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) ρωτήθηκε και για ένα "καυτό θέμα" που είχε προκύψει τον χειμώνα σχετικά με τη μικρή Σούρι (Suri) και είχε μείνει… ανοιχτό.

Με δεδομένο ότι η κόρη της Χολμς και του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά στον κόσμο από τη στιγμή που γεννήθηκε, η κάθε της εμφάνιση απαθανατίζεται, άρα και σχολιάζεται αναλόγως.

Έτσι, δεν ήταν λίγες οι φορές που μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια βόλτας τους στα μαγαζιά μέσα στο καταχείμωνο. Και καλά μέχρι εδώ..

Το θέμα, όμως, προκύπτει αφού η μεν Κέιτι φορά κανονικά τις μπότες και το παλτουδάκι της λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, η δε Σουρι κόβει βόλτες με το… τιραντάκι!

"Πράγματι κάποια στιγμή η Σούρι και εγώ αποφασίσαμε να βγούμε για μια βόλτα και ξέσπασε τρομερός καυγάς γιατί παρόλο που είχε ψόφο έξω, εκείνη δεν ήθελε να φορέσει το παλτό της με τίποτα", εξηγεί η 32χρονη ηθοποιός ενώ παραδέχεται ότι μόλις είδε τις φωτογραφίες καταντράπηκε και ένιωσε πολύ άσχημα…

"Η φιλοσοφία μου, βέβαια είναι απλή στο θέμα: Εντάξει, ξεκινάμε έτσι και φόρα το μόλις κρυώσεις, της είπα, και ήμουν σίγουρη ότι αυτό θα γινόταν πριν στρίψουμε το τετράγωνο", συνεχίζει η Χολμς. Και πράγματί έτσι έγινε, αλλά τα φλας είχαν προλάβει να ανάψουν και το ζήτημα να πάρει διαστάσεις.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η δημοσιογράφος ρώτησε την κυρία Κρουζ αν σκοπεύουν να δώσουν στη Σούρι ένα ακόμη αδελφάκι, αλλά η απάντηση ήταν σαφής: "Έχουμε ήδη μεγάλη οικογένεια. Ένα γεμάτο σπίτι από ξαδέλφια και ανίψια που τρέχουν από εδώ και από εκεί. Το βασικό μου μέλημα είναι να έχει η Σούρι όλη την προσοχή που χρειάζεται".

Όσο για τη σχέση της με τον διάσημο σύζυγό της, η Κέιτι είναι επίσης ξεκάθαρη: "Προσπαθούμε να μη λείπουμε από το σπίτι για περισσότερο από μία εβδομάδα και όταν είμαστε μακριά μιλάμε διαρκώς μέσω Skype και δεν νιώθουμε την απόσταση".

Βέβαια, είναι και ο Τομ Κρουζ που δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και ξέρει να φλερτάρει "αντρικά". "Πριν από δύο χρόνια με πήρε στο P-51 Mustang του, ένα μαχητικό αεροπλάνο του Β' Παγκοσμίου πολέμου που έχει, όπου είχε γράψει τα λόγια "Φίλα με Κέιτ" στα πλάγια. Τρελάθηκα", θυμάται η ερωτευμένη Κέιτ συμπληρώνοντας ότι αυτές είναι οι λεπτομέρειες (!) που κάνουν τη διαφορά. Τι και αν, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα οι δύο σταρ κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια εξαιτίας ενός μικρού "προβλήματος" που έχει ο Τομ με το... ροχαλητό; Ψιλά γράμματα!

Ζωή Κίττα