Η Τζο Τόγκου νυχτοπερπατά με αδελφό Ελένης!

12.07.2011
Όποιος νύχτα περπατεί την Τζο την Τόγκου με... τεκνό θα δει!!! Ανανεωμένη, μαυρισμένη και πιο... τούμπανο από ποτέ η Τζο η Τόγκου βγήκε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσει σε γνωστό club – restaurant των νοτίων προαστίων.

Όποιος νύχτα περπατεί την Τζο την Τόγκου με... τεκνό θα δει!!! Ανανεωμένη, μαυρισμένη και πιο... τούμπανο από ποτέ η Τζο η Τόγκου βγήκε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσει σε γνωστό club – restaurant των νοτίων προαστίων. Και δεν ήταν μόνο η εμφάνιση της που τράβηξε την προσοχή του κόσμου (γιατί μία αλλαγή πάνω της την παρατηρείς), αλλά το μελαχρινό αγόρι που τη συνόδευε.

Λεπτό δεν έφυγε από δίπλα της όλο το βράδυ ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής ο οποίος ως σωστός τζεντλεμάν, φίλος και συνοδός φρόντιζε να περνάει καλά η «νοικοκυρά». Να οι αγκαλιές, να τα πιασίματα στη μέση, να τα ψιθυρίσματα στο αυτί, να τα γελάκια, άντε να πείσουν ότι είναι μόνο φίλοι.

Ειδικά, από τη στιγμή που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι Τζο Τόγκου και 25χρονος αδελφός Ελένης είναι ζευγάρι. Η ίδια τότε είχε διαψεύσει, αλλά η τελευταία της έξοδος με τον Θοδωρή, δεν φάνηκε να έπεισε πολλούς.

Απορία: Το νεαρό σύντροφό της που είναι στο εξωτερικό, πότε θα μας τον δείξει; Δεν επέστρεψε ακόμη στην Ελλάδα; Ε;