Μίλα Κούνις: "τυφλό" ραντεβού με φαντάρο

12.07.2011
Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και αν το γνωρίζει κάποιος καλά αυτό είναι ένας στρατιώτης…


Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι οι στρατιώτες το γνωρίζουν καλά αυτό…

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να σκέφτηκε ο λοχίας Σκότ Μουρ (Scott Moore) που υπηρετεί στο Αφγανιστάν κι έχει μια αδυναμία στην Μίλα Κούνις (Mila Kunis). Αυτά ως αρχικά δεδομένα!

"Κι αν μου κάτσει;", αναλογίστηκε ο ευρηματικός πεζοναύτης κι έφτιαξε ένα μικρό βιντεάκι μέσω του οποίου απευθυνόταν στην αγαπημένη του ηθοποιό και την προσκαλούσε να τον συνοδέψει στον χορό των πεζοναυτών που θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Καρολίνα τον Νοέμβριο.

Το ολοκλήρωσε και το ανέβασε στο YouTube, από όπου και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

"Γεια σου Μίλα. Είμαι ο λοχαγός Μουρ, αλλά μπορείς να με φωνάζεις Σκότι. Απλά ήθελα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από τη μέρα μου και να σε προσκαλέσω στον χορό των Πεζοναυτών που θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου στο Γκρίνφιλντ της Βόρειας Καρολίνας με τον υποφαινόμενο. Σκέψου το λίγο και πες μου", λέει με αυτοπεποίθηση ο νεαρός λοχίας που πιθανότατα δεν φανταζόταν ότι θα "του καθόταν" το όλο εγχείρημα.

Αυτό τον καιρό η 27χρονη Μίλα γυρίζει τον κόσμο μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) προωθώντας την ταινία "Friends with benefits" στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Και ήταν αυτός που την έπεισε να δεχτεί το πρωτότυπο αίτημα. Γιατί τελικά το δέχτηκε…

"Το είδες αυτό; Πρέπει να το κάνεις για την πατρίδα σου", φέρεται να της είπε ο Τζάστιν. "Εντάξει. Θα πάω. Θα το κάνω για σένα", απάντησε η Μίλα και ο Σκότι δεν πιστεύει στα αφτιά του… Εύγε!

Ζωή Κίττα