Η Μπαρ Ραφαέλι ξεπέρασε τον Ντι Κάπριο

11.07.2011

Μπορεί ο πρώην αγαπημένος της να την ξεπέρασε εν μία νυκτί αλλά τελικά αυτή ήταν και η μόνη διαφορά τους… Ο χρόνος. Η 26χρονη καλλονή από το Ισραήλ φαίνεται ότι τη βρήκε την παρηγοριά που έψαχνε.

Ύστερα από έναν θυελλώδη δεσμό 6 ετών –με πολλά ενδιάμεσα διαλείμματα- η Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafeli) και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) χώρισαν τον Μάιο.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε δύο εβδομάδες από τα νέα και ο 36χρονος ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερές περιπτύξεις με την 23χρονη πρωταγωνίστρια του "Gossip Girl" Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively).

Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά της Μπαρ να κάνει το επόμενο βήμα. Και μάλλον το έκανε αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το μοντέλο του "Sports Illustrated" εθεάθη στη γενέτειρα της παρέα με έναν νεαρό άντρα, ονόματι Ντέιβιντ Φίσερ (David Fisher).

Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Τελ Αβίβ και όσοι τους είδαν από κοντά συμπέραναν ότι έχουν περάσει το στάδιο της… γνωριμίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέιβιντ δεν είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο έχει συνδεθείο το όνομα της Ραφαέλι μετά τον Μάιο. Πριν από περίπου δύο μήνες η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Μπαρ στο Twitter της και την έδειχνε αγκαλιά με τον συντοπίτη της μπασκετμπολίστα Ομρί Κασπί (Omri Casspi) μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ είχε αφήσει πολλά ερωτηματικά. Θα δείξει…

Ζ. Κ.