Χώρισε η Δήμητρα Ματσούκα;

11.07.2011
Ένα μυστήριο είναι η προσωπική ζωή της Δήμητρας Ματσούκα. Εκεί που τις προηγούμενες μέρες την βλέπαμε να πλατσουρίζει σε πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου μετά του αγαπημένου της, Φώτη Βαλλάτου και λέγαμε «ω μα τι έρωτας είναι τούτος», διαβάζουμε τώρα ότι το νεόκοπο ζεύγος είναι χωρισμένο!!!

Ένα μυστήριο είναι η προσωπική ζωή της Δήμητρας Ματσούκα. Εκεί που τις προηγούμενες μέρες την βλέπαμε να πλατσουρίζει σε πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου μετά του αγαπημένου της, Φώτη Βαλλάτου και λέγαμε «ω μα τι έρωτας είναι τούτος», διαβάζουμε τώρα ότι το νεόκοπο ζεύγος είναι χωρισμένο!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες!!!

Κάγκελο εμείς, διότι στο διάστημα αυτό τους έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μαζί και μάλιστα σε κάθε τους εμφάνιση έδειχναν ερωτευμένοι, με το νεαρό δημοσιογράφο να είναι τρυφερός και περιποιητικός με την ηθοποιό. Μην ξεχνάμε ότι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της όταν εκείνη έκανε επέμβαση στο πόδι της (μέχρι τη βαλίτσα τής κουβάλησε κατά την έξοδο από το νοσοκομείο), ενώ στις πρόσφατες βουτιές τους στην πισίνα, ο Βαλλάτος συνέχεια τη φρόντιζε.

Αλλά όπως λένε φίλοι τους στην Espresso, αν κι έχουν χωρίσει, ο έρωτας τους έχει πάρει τη μορφή μίας δυνατής φιλίας. Και για το λόγο αυτό δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν. Μπερδευτήκαμε. Ματσούκα και Βαλλάτος τα «εφτιαξαν» την Πρωτοχρονιά του 2011 και με τον καιρό πιστέψαμε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που ήρθε στη ζωή της ηθοποιού μετά τον χωρισμό της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο.