Η Μπρούνι χάνει τις Κάννες λόγω εγκυμοσύνης

11.05.2011
Οι φήμες τη θέλουν έγκυο –και μάλιστα με δίδυμα- αλλά εκείνη επίσημα δεν έχει παραδεχτεί, ούτε και αρνηθεί φυσικά, κάτι. Αντίθετα, με μισόλογα που έχει πετάξει εδώ και εκεί η ίδια η 43χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, τα τραβάει τα… σχόλιά της.


Οι φήμες τη θέλουν έγκυο –και μάλιστα με δίδυμα- αλλά εκείνη επίσημα δεν έχει παραδεχτεί, ούτε και αρνηθεί φυσικά, κάτι. Αντίθετα, με μισόλογα που έχει πετάξει εδώ και εκεί η ίδια η 43χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, τα τραβάει τα… σχόλιά της.

Σήμερα, Τετάρτη, κάνει πρεμιέρα το Φεστιβάλ των Καννών και αντίθετα από ότι θα περίμενε κανείς, η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) δήλωσε ότι δεν θα παραβρεθεί "για προσωπικούς λόγους".

Σημειώνουμε δε, ότι δεν πρόκειται το φεστιβάλ θα είχε άλλη βαρύτητα για την Μπρούνι φέτος, αφού στο πλαίσιο των προγραμματισμένων προβολών πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και η ταινία "Midnight in Paris", που υπογράφει σκηνοθετικά ο Γούντι Άλεν (Woody Allen) και στην οποία εμφανίζεται και η ίδια.

"Ονειρευόμουν να πάω. Ήθελα πάρα πολύ να περπατήσω στο κόκκινο χαλί", λέγεται ότι ομολόγησε η Κάρλα στο ραδιόφωνο του RTL, εξηγώντας, όμως, ότι "δυστυχώς για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν θα καταφέρει να παραβρεθεί".

Αυτά είπε η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί (Nicholas Sarkozy) και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Και για να το κάνουμε πιο… εύκολο, θα σας θυμίσουμε τα πρόσφατα σχόλια της Κάρλα Μπρούνι σε συνέντευξη όπου η δημοσιογράφος ρωτούσε για το "ζουμί", αλλά απαντήσεις δεν έπαιρνε.

"Θα σας εξηγήσω γιατί δεν θέλω να μιλήσω. Περίπου 180% του χρόνου του, ο σύζυγός μου ασχολείται με τη χώρα του. Μιλά μόνο για αυτό. Δεν κάνει τίποτα άλλο. Έχει εμμονή με αυτό. Δυστυχώς για μένα, ευτυχώς για όλους τους άλλους. Από την άλλη πλευρά, όταν εγώ μιλάω δημόσια για κάτι, αυτό το κάτι ξεπερνά όλα όσα κάνει εκείνος στον Τύπο. Και εμένα μου αρέσει να μιλάω. Τώρα όμως τα χείλη μου είναι σφραγισμένα. Όχι από υπεροψία, ή αγάπη για μυστικότητα, αλλά για να προστατέψω κάτι μαζί με τη δουλειά που κάνει εκείνος", είπε η όντως λαλίστατη Κάρλα Μπρούνι, χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνεται τι έλεγε…

"Οι εφημερίδες ενδιαφέρονται μόνο για αυτό, καταλαβαίνεται", συνέχισε. Μωρέ, εμείς καταλαβαίνουμε. Και πολύ καλά μάλιστα. Άντε, και καλή λευτεριά…

Κατά τα άλλα, το φετινό φεστιβάλ των Κανών, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θα έχει την τιμητική του και με άλλον τρόπο. Εκτός από την ταινία της κυρίας Σαρκοζί, πρόκειται να προβληθεί και η ταινία «Η κατάκτηση», του Ξαβιέ Ντιρινζέ, όπου δραματοποιείται ο πολιτικός βίος του Γάλλου προέδρου, τον οποίο υποδύεται ο Ιπολίτ Ζιραρντό.