Το "Θείο" μήνυμα του Μπέκαμ για τα γενέθλιά του

03.05.2011
Χθες, ο διάσημος βρετανός ποδοσφαιριστής έγινε 36 χρονών και το γιόρτασε… εναλλακτικά.


Χθες, ο διάσημος βρετανός ποδοσφαιριστής έγινε 36 χρονών και το γιόρτασε… εναλλακτικά.

Αντίθετα με τη σύζυγό του, Βικτόρια (Victoria) που πρόσφατα έσβησε τα 37 κεράκια σε στενό οικογενειακό κύκλο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδο του μπάσκετ μαζί με τον κολλητό του, Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsey).

Ο Ντέιβιντ μαζί με τον διάσημο σεφ φίλο του, πήγαν στον χθεσινό αγώνα των L.A. Lakers και τον παρακολούθησαν σχεδόν… μέσα από το γήπεδο, αφού οι θέσεις ήταν "πρώτο τραπέζι πίστα", στην κυριολεξία.

Αφήνοντας ασχολίαστο ακόμη και σήμερα το "φάουλ" της εμφάνισής του στον πριγκιπικό γάμο, όπου έσκασε μύτη με το παράσημο φορεμένο στο δεξί πέτο, αντί του αριστερού που είναι το σωστό, ο Μπεκς –ο οποίος πρόκειται να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά- έστειλε ένα μήνυμα στους θαυμαστές του. Δείτε όλο το μήνυμα στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος εκτός των άλλων έχει και την ιδιότητα του πρέσβη καλής θέλησης της Unicef, ζήτησε μέσα από ένα σύντομο σποτάκι τη συνδρομή όλων όσων έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν. Συγκεκριμένα ζήτησε να αγοράσουν όλοι από μία μπάλα ποδοσφαίρου ή όποιο ακόμη από τα υπόλοιπα αθλητικά δώρα που προτείνονται στο σάιτ www.unicef.org.uk/birthdaygift

"Είναι τα γενέθλιά μου στις 2 Μαΐου και θα ήταν υπέροχο αν θα θέλατε να με βοηθήσετε να στηρίξουμε μαζί τη Unicef. Εγώ πήρα την πρώτη μου μπάλα όταν ήμουν πολύ μικρός και ήταν το καλύτερο δώρο που πήρα ποτέ", ξεκίνησε στο μήνυμά του ο Ντέιβιντ τονίζοντας στη συνέχεια τη σημασία που έχει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου για όλα τα παιδιά και όλες τις κοινωνίας του κόσμου, αφού μέσα από αυτό όλα τα προβλήματα μένουν πίσω.

Στο τέλος ευχαρίστησε όλους για τις θερμές ευχές που έλαβε, καθώς και για την ανταπόκρισή τους –εκ των προτέρων. Χρόνια πολλά και από εμάς.

Ζωή Κίττα