Σκαρμούτσος: "Έφτασα κοντά στον θάνατο"!

03.05.2011
Αν και το «Όλα 10» είναι μία σατιρική εκπομπή και οι καλεσμένοι που πηγαίνουν εκεί, έχουν κυρίως χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση, αυτό δεν εμπόδισε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να έχει μία… εξομολογητική διάθεση

Αν και το «Όλα 10» είναι μία σατιρική εκπομπή και οι καλεσμένοι που πηγαίνουν εκεί, έχουν κυρίως χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση, αυτό δεν εμπόδισε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να έχει μία… εξομολογητική διάθεση και να αποκαλύψει μία δύσκολη περίοδο της ζωής του. Ο σταρ σεφ του Master chef αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο, λόγω ναρκωτικών.

«Είχα κατέβει πολύ χαμηλά με τις καταχρήσεις. Ναρκωτικά, αλκοόλ, έκανα τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό» είπε στον Θέμο και αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στην Αμερική, όπου κι έκανε τις καταχρήσεις, αλλά και στη συνέχεια μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Ευτυχώς καθάρισα και γύρισα τη ζωή μου μέσα σε 10 χρόνια. Στα 30 μου έγινα άλλος άνθρωπος». Εξήγησε ότι η... αναγέννηση του συνέπεσε με τον ερχομό του παιδιού του. «Αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Το μεγαλύτερο ρεμάλι να είσαι, η γέννηση του παιδιού σού βγάζει πολλά πράγματα από μέσα» είπε χαρακτηριστικά.