$55.000 τον μήνα η διατροφή του Τσάρλι Σιν

03.05.2011
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 45χρονος ηθοποιός και η Μπρουκ Μιούλερ χώρισαν και επίσημα αφού το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε θέτοντας και τυπικά τέλος στον τριών ετών γάμο τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 45χρονος ηθοποιός και η Μπρουκ Μιούλερ χώρισαν και επίσημα αφού το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε θέτοντας και τυπικά τέλος στον τριών ετών γάμο τους.

Μαζί με το διαζύγιο, τακτοποιήθηκε επίσης και το ζήτημα της διατροφής, που εκκρεμούσε, με τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) να "χρεώνεται" με $55.000 (€37.200) μηνιαίως για τους γιους του, εκτός από το συνολικό ποσό των $757.698,70 (€512.400) που έχει ήδη δώσει καθώς και ακόμη ένα εκατομμύριο δολάρια (€676.000) που αφορά στο μερίδιο της Μιούλερ στο σπίτι του ζευγαριού, το οποίο, παρεμπιπτόντως, κρατά ο Σιν.

Χαρακτηριστικά μεταφέρουμε το σημείο της απόφασης που αναφέρει ότι "Δεν υπάρχει περίπτωση η διατροφή που θα πληρώνει ο Τσάρλι για τον Μπο και τον Μαξ να είναι μικρότερη από εκείνη που πληρώνει στην Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) για τη Σαμ και τη Λόλα".

Η οριστικοποίηση του διαζυγίου έρχεται έναν μήνα μετά τη δίκη που τελικά παραχώρησε στην πρώην κυρία Σιν την κηδεμονία των παιδιών της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 30 Μαΐου 2008, και ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Νοέμβριο ύστερα από μία σειρά περίεργων και έντονων περιστατικών που ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα του 2009, όταν ο Σιν συνελήφθη μετά την κατηγορία της Μιούλερ ότι προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Γενικότερα, πάντως, ο Τσάρλι Σιν δεν φαίνεται να περνάει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Έχοντας μπει και βγει σε νοσοκομεία και φυλακές ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο χρόνο, ο 45χρονος γιος του Μάρτιν Σιν (Martin Sheen) απολύθηκε από το επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ "Two and a Half Men", στο οποίο πρωταγωνιστούσε και αυτό τον καιρό "περιοδεύει" στις ΗΠΑ με ένα σόου που ονομάζει "Violent Torpedo of Truth" ("Βίαιη τορπίλη της αλήθειας") και.. προκαλεί.

Ζωή Κίττα