Οι celebrities πάνε διακοπές

13.06.2008
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή ευκαιρία για μίνι διακοπές εντός ή εκτός Ελλάδας. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα της σόουμπιζ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για κοσμοπολίτικα μέρη, όπως η Μύκονος,

Από την Αριάννα Δημητροπούλου

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή ευκαιρία για μίνι διακοπές εντός ή εκτός Ελλάδας. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα της σόουμπιζ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για κοσμοπολίτικα μέρη, όπως η Μύκονος, οι Κάννες, το Σεν Τροπέ και η Ρώμη, όπου μπορούν να απολαύσουν ξεχωριστές περιποιήσεις, ξένοιαστες ώρες στην παραλία, αλλά να ζήσουν και λαμπερές νύχτες. Ας πάρουμε μια γεύση για το πού και το πώς θα περάσουν κάποιοι διάσημοι αυτό το τριήμερο, για να ξέρετε, αν σχεδιάζετε να βρεθείτε κι εσείς στα ίδια μέρη, ποιους μπορεί να συναντήσετε ή με ποιους μπορεί να τρώτε δίπλα δίπλα στο πιο μοδάτο εστιατόριο!

Επιστροφή στη... Σίφνο
Πρόσφατα έγιναν για δεύτερη φορά γονείς η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης. Πήραν λοιπόν τα παιδάκια τους και με το ολοκαίνουργιο σκάφος τους βρίσκονται από την Τρίτη στη Μύκονο, ενώ σε λίγες μέρες «θα πάμε στην πατρίδα μου, τη Σίφνο, στην οποία, όπως γνωρίζετε, έχω μεγάλη αδυναμία», όπως μας είπε η Μαρίνα, και συνέχισε: «Εκεί θα περάσουμε ουσιαστικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος».

Περπατώντας στα Ηλύσια Πεδία
Η σύζυγος του επιχειρηματία Πάνου Ζερίτη και πρώην τοπ μόντελ, που άφησε εποχή με το στυλ και τη φινέτσα της, η Λάουρα Ζερίτη, ως σωστή μητέρα θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, που αυτόν τον καιρό δίνουν εξετάσεις, αλλά θα στέκεται και στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος φιλοξενεί Σουηδούς επιχειρηματίες. Ωστόσο, αν τα καταφέρει και «ξεκλέψει» λίγο χρόνο, θα πεταχτεί στο Παρίσι, την πόλη που λατρεύει. «Αν βρω χρόνο, θέλω να επισκεφτώ και τον αγαπημένο μου σχεδιαστή Didier Lidot, για να ανανεώσω την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μου. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω κι αυτό, αλλά σίγουρα θα καταφέρω να κάνω περιπάτους στα αγαπημένα μου σημεία της πόλης, όπως τα φωτισμένα Ηλύσια Πεδία τη νύχτα».

Στο νησί των ανέμων
Ο διάσημος αρχιτέκτονας Ηλίας Μπαρμπαλιάς και η επιτυχημένη επιχειρηματίας σύζυγός του Μαρία πάντρεψαν πρόσφατα την κόρη τους και είχαν πολλές υποχρεώσεις λόγω του γάμου. Τώρα όμως ήρθε η ώρα της χαλάρωσης και αυτό ακριβώς δηλώνουν: «Έχουμε ανάγκη από ξεκούραση, γι αυτό θα αποδράσουμε αυτό το τριήμερο στη Μυκόνο, που την αγαπάμε πολύ και την τιμάμε σταθερά χρόνια τώρα. Ένας ακόμη λόγος που θα βρεθούμε εκεί είναι το πάρτι για τη βάφτιση της εγγονής του ιδιοκτήτη του Santa Marina, του Ηλία Παπαγεωργίου, οπότε θα συνδυάσουμε τις διακοπές με την κοινωνική φιλική μας υποχρέωση».

L.Α. woman
Η όμορφη Μάρα Δαρμουσλή αυτές τις μέρες ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για μια επαγγελματική φωτογράφηση. «Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχουν γιορτές και αργίες για μένα. Όταν υπάρχουν συμβόλαια για δουλειά, πρέπει να φανώ συνεπής και επομένως δεν μπορώ εύκολα να προγραμματίζω μακρινές διακοπές». Τι να κάνουμε... αυτά έχουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις! Καθόλου χρόνος συνήθως και φυσικά ούτε χαλάρωση.

Κοσμοπολίτικο καλοκαίρι
Ο σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος μπορεί να έχει καταγωγή από την Ιθάκη, αλλά έχει πολιτογραφηθεί Μυκονιάτης. Βρίσκεται μάλιστα ήδη στο κυκλαδίτικο νησί και στο πανέμορφο σπίτι του, όπου συνήθως περνάει όλο το καλοκαίρι και επιστρέφει στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Επομένως, εκεί θα βρίσκεται και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με φιλοξενούμενους καλούς φίλους και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο υπεύθυνος της αντρικής κολεξιόν του οίκου του και καλός του φίλος Δαβίδ Σαμαράς.

Στο Σεν Τροπέ νύχτες λαμπερές
Η κοσμοπολίτισσα Ντέλλα Ρούνικ περνάει το χρόνο της μέσα στα αεροπλάνα ταξιδεύοντας σε κάποιο από τα πανέμορφα σπίτια της ανά τον κόσμο. «Είμαι στη Μύκονο αυτή τη στιγμή, αλλά θα πετάξω για το Σεν Τροπέ για το γάμο πολύ καλών μου φίλων, τον οποίο δεν είναι δυνατόν να χάσω. Από τη μια μεριά στεναχωριέμαι που θα φύγω από τη Μύκονο αυτές τις μέρες, που θα έρθουν τόσοι φίλοι και γνωστοί, αλλά δεν γίνεται αλλιώς», μας είπε. Τι στεναχωριέστε, κυρία Ρούνικ, αφού όλο το καλοκαίρι δική σας θα είναι η Μύκονος και το πανέμορφο σπίτι σας εκεί;

«Ραντεβού» με το... Αγιο Πνεύμα!
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης και αυστηρός κριτής των talent shows με το μοναδικό χιούμορ που τον διακρίνει μας έδωσε ίσως την πιο πρωτότυπη απάντηση: «Θα πάω στον Καναδά. Έμαθα ότι θα είναι εκεί το Άγιο Πνεύμα και θέλει να με συναντήσει». Αυτός είναι ο Νίκος Μουρατίδης. Μοναδικός και πρωτοπόρος!

Μurder in ΜyΚonos
Η Αικατερίνη Λαλαούνη και η πανέμορφη Λάουρα Μακροπούλου θα βρίσκονται και αυτές στη Μύκονο. «Η μητέρα μου παρουσιάζει το καινούργιο βιβλίο των εκδόσεών της, το Murder in Mykonos του Τζέφρι Σάιγκερ, στο εκεί βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη», μας είπε η Λάουρα. Έτσι, μαμά και κόρη θα περάσουν ένα πολύ δημιουργικό τριήμερο.

Διακοπές στη Μύκονο
Ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος και η σύζυγός του Νατάσα θα περάσουν το τριήμερο στο σπίτι τους στη Μύκονο, όπου θα βρίσκονται πολλοί φίλοι τους. Το ζευγάρι, που λατρεύει κυριολεκτικά το νησί των ανέμων, δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται εκεί για να χαλαρώνει και να διασκεδάζει μακριά από τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

Κρουαζιέρα θα την πάει...
«Θα πάμε μαζί με το σύντροφό μου σε Σέριφο και Κύθνο με το 10 μ. φουσκωτό μας. Εκεί θα συναντήσουμε καλούς φίλους και θα συνδυάσουμε το θαλασσινό περιπετειώδες ταξίδι με το κολύμπι και την καλή παρέα», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας Δάφνη Βαλέντε. Περιττό να αναφέρω ότι αυτές θα είναι και οι πρώτες μίνι διακοπές της σχεδιάστριας για φέτος.

Διακοπές χωρίς στρες
Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος θα περάσουν τις μέρες αυτές στη Μύκονο. «Θα πάμε και στο πάρτι για τη βάφτιση της εγγονής του Ηλία Παπαγεωργίου, που είναι πολύ καλός μας φίλος. Και θα κολυμπήσουμε, για να νιώσουμε ότι μπήκε το καλοκαίρι. Με τα εγκαίνια του μαγαζιού μας στρεσαριστήκαμε και χρειαζόμαστε λίγες μέρες διακοπές», δήλωσαν στο ΛΟΙΠΟΝ και οι δύο.