Αισθάνεσαι οτι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις; Πιθανόν κάνεις αυτά τα 4 λάθη

Αισθάνεσαι οτι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις; Πιθανόν κάνεις αυτά τα 4 λάθη
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Είναι εύκολο να διορθώσεις αυτά τα λάθη!

Σκέψου αυτό: Ετοιμάζεσαι για μια βραδινή έξοδο με τις καλύτερες φίλες σου. Παίζει η αγαπημένη σου playlist στο Spotify, έχεις κάνει μαλλιά, μακιγιάζ και φτάνει εκείνη η στιγμή που ανοίγεις την ντουλάπα σου και σου έρχεται στο μυαλό η φράση «δεν έχω τίποτα να φορέσω». Μην αγχώνεσαι είναι κάτι που σε όλες μας έχει συμβεί, αλλά σπάνιο να είναι αλήθεια.

Σίγουρα δε θα βρεθεί λύση με το να δοκιμάζεις το ένα ρούχο, πίσω από το άλλο και στο τέλος να καταλήγεις να τα πετάς όλα πάνω στο κρεβάτι σου και να ακυρώνεις την έξοδο καταλήγοντας με τις πιτζάμες σου στο σπίτι. Δες 4 λάθη που κάνεις για να αλλάξεις την κατάσταση και να μην ξανά πάθεις πανικό όταν πας να ντυθείς για την βόλτα σου! Αν βρίσκεσαι να ρίχνεις ρούχα γύρω στο δωμάτιό σου σε πανικό, δοκιμάζοντας μετά από κάθε ντύσιμο, μόνο για να εγκαταλείψεις και να μείνεις στο κρεβάτι σου με τα πυτζάμες σου αντί για αυτό, είναι ασφαλές να πεις ότι κάνεις μερικά λάθη στην γκαρνταρόμα. Οι καλές ειδήσεις; Είναι εύκολο να διορθώσεις αυτά τα λάθη.

Δεν αγοράζεις διαχρονικά ρούχα

Πόσο εύκολο (και τόσο διασκεδαστικό) είναι εμπνευστείς από μια τάση. Μάξι τζιν φούστες, print υφάσματα είναι κάποιες από τις πρόσφατες που είδαμε και μπορώ να αναφέρω. Και ενώ αυτά τα items ήταν τέλεια στην αρχή, μετά από έναν μήνα ή δύο, είναι εντάξει να αισθανθείς ότι δεν είναι πλέον «στη μόδα». Και τι μένει; Ρούχα που δεν μας ταιριάζουν, πόσο μάλλον που δεν μας αρέσουν πραγματικά.

{https://www.instagram.com/p/CvOC16mOFO4/?img_index=1}

Πώς να αποφύγεις να έχεις μια ντουλάπα γεμάτη κομμάτια που δεν θα φορέσεις πολύ; Ακολούθησε αυτόν τον χρυσό κανόνα: Αν δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να το φοράς σε έξι μήνες, τότε μην το αγοράσεις.

Δεν έχεις basic items στην ντουλάπα σου

Μπορεί να μην σου αρέσουν τα τόσο συνηθισμένα κομμάτια και να τα θεωρείς basic για να τα εντάξεις στην ντουλάπα σου, αλλά πίστεψε με πολλές φορές αποδεικνύονται σωτήρια. Χρειάζεσαι εκείνο το απλό μαύρο top ή εκείνο λευκό πουκάμισο στη γκαρνταρόμπα σου γιατί αν ξεμείνεις από επιλογές, έτσι απλά θα έχεις μια εναλλακτική στο μυαλό σου.

{https://www.tiktok.com/@gabriiiellegagnon/video/7330453341559885062?lang=el-GR<}

Κρατάς τα ρούχα που δεν φοράς πλέον

Είναι εντάξει να θέλεις να κρατήσεις κάτι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά όταν απλά δεν φοράς κάτι, πιάνει χώρο και κάνει πιο ακόμη πιο δύσκολη την επιλογή ενός outfit και σε αποσυντονίζει γιατί να το έχεις; Δοκίμασε να ρωτήσεις τον εαυτό σου, «Φόρεσα αυτό το ρούχο τον τελευταίο χρόνο;» και αν η απάντηση είναι όχι, ρώτα γιατί.

{https://www.tiktok.com/@bynicolevoz/video/7353249542659263787?lang=el-GR&q=fashion%20&t=1718808781684}

Αγοράζεις πράγματα για το μέλλον

Το μεγαλύτερο λάθος αγορών που μπορείς να κάνεις; Αγοράζεις κάτι που δεν σου αρέσει απόλυτα, αλλά ελπίζεις ότι στο μέλλον θ ’αλλάξεις γνώμη. Μεγάλο λάθος! Πρέπει να το αποφύγεις αυτό και ο σωστός τρόπος είναι να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι χρειάζομαι κάτι για τώρα, όχι για μετά.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 17:53