Τορτίγιας με κρέμα σοκολάτας και φράουλες

10.04.2008
Εξυπνη λύση για το επιδόρπιο!

Τι έχουμε:

  • 3 πίτες Flour Tortillas Old El Paso
  • 10 φράουλες, κομμένες σε κυβάκια

Για την κρέμα:

  • 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές ζάχαρη, άχνη
  • 3 κουταλιές κακάο

Για το γαρνίρισμα:

  • σιρόπι σοκολάτας
  • φράουλες

Τι κάνουμε:

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και όταν αρχίζει να δένει, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο σιγά σιγά, συνεχίζοντας το χτύπημα, ώστε να ενσωματωθούν.

Οταν δέσει η κρέμα, βγάζουμε το μπολ από το μίξερ, ρίχνουμε μέσα τις φράουλες και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.

Σε μια επιφάνεια εργασίας απλώνουμε τις πίτες Flour Tortillas Old El Paso και με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα σε καθεμία.

Τις διπλώνουμε σε ρολά, τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με σιρόπι σοκολάτας.

Σερβίρουμε, γαρνίροντας με φράουλες.

Συμβουλή
Μπορούμε αντί για φράουλες, να χρησιμοποιήσουμε ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.

Το κατάλληλο συνοδευτικό: Λικέρ Τεντούρα.