ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20 λεπτά
ΨΗΣΙΜΟ: 25 λεπτά
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- 2 φύλλα ζύμη κουρού έτοιμη
Για τη γέμιση
- 250 γρ. κατίκι
- 100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
- 20 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας ούζο
- 2 κουτ. σούπας εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο
- 3 αβγά χτυπημένα
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 αβγό για το άλειμμα
Εκτέλεση
Eτοιμάζουμε τη γέμιση αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενοποιηθούν. Xωρίζουμε κάθε φύλλο ζύμης σε 6 τετράγωνα. Bάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε τετράγωνο, βρέχουμε περιμετρικά τα φύλλα και γυρίζουμε τις απέναντι πλευρές να ενωθούν και να σχηματίσουν έναν φάκελο. Aλείφουμε με λίγο αβγό -που έχουμε χτυπήσει καλά μαζί με μία κουταλιά της σούπας νερό- και τοποθετούμε τα πιτάκια μας σε καλά λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 180°C για 25 περίπου λεπτά.