Σου έχω μια συνταγή απολύτως δοκιμασμένη, που επιδέχεται αμέτρητων παραλλαγών αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όχι μόνο όταν θες κάτι μικρό και γλυκό αλλά και για να κεράσεις καλεσμένους, τους συναδέλφους στο γραφείο ακόμα και στη γιορτή του παιδιού στου στο σχολείο. Τα υλικά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δύο. Αν αποφασίσεις να παραλλάξεις τη συνταγή μπορεί να χρειαστείς ένα ή δύο παραπάνω. Αυτά τα τρουφάκια καρύδας είναι επικά εύκολα!
Υλικά
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
250 γρ ινδοκάρυδο
Για το πασπάλισμα
50 γρ ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το ινδοκάρυδο μέχρι να γίνει μια ζύμη.
Μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 15 γρ. και έπειτα τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Παραλλαγές
Αντί για ινδοκάρυδο στο πασπάλισμα μπορείς να τα βουτήξεις σε σοκολάτα (γάλακτος, bitter ή λευκή), σε ξηρούς καρπούς ή ακόμα και σε τριμμένο μπισκότο!